Yasir
80+
Rolls royce'a ve togg'a hiç binmedim.Tecrübem yok gördüğüm kadarıyla yazıyorum.Senin kendi paranla yerli arabanı alabilmen için ekonominin iyi olması lazım.Ekonomimiz kötü maalesef.Ekonominin iyi olabilmesi için ihracat yapman gerekir.Sadece togg ile düzelmez bu ekonomi.Bunlar ilk adımlardır.Zamanla bunun gibi yerli üretimler ihracat ile ülkenin ekonomisini geliştirir.Ve ekonomi geliştiği zaman sende alabilirsin paranla.Sen diyosunki ben alamazsam ne manası var.Kardeşim bunlar ilk adımlar.İlk önce ekonomiyi düzeltmemiz lazım.Sen diyosun ki ilk adımları atmayalım,alamazsak üretmeyelim...Sen bu kafayla bu günlere iyi gelmişsin.İnşallah ilerde mantıklı düşünebilirsin.Üretim sevdalısı olduğumuz için ;
Elektirik
Köprü
Termik santral
Telekom gibi, olmazsa olmaz. Her haliyle kar getiren işletmeleri özele verdik.
Açık söylüyorum. Senin zihniyetin eğerki üretim sevdalısı olmaksa... baştakinin derdi bu gibi durmuyor.
Benimde miğdem bunlardan bulanıyor açıklarsan sevinirim.
Katarın şehri olmaya giden bu yolda, gerçekten umutlu bakışlarınız var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1. Arabanın giriş versiyonunu kendine layık gören sensin. Kendi yazdığını bana yapıştırma. Tofaş kafası sende yani.
2. Clio fransada üretiliyor ordaki fiyatı kaç euro ? ve bir fransız o parayı kaç asgari ücrette kazanıyor araştır.
3. Rolls royce kadar iyi dediğin araç togg ise, ikisinede binmişsin demektir tecrübelerini bekliyorum.