Neler Yeni

Togg Bir Araba Markası Değil

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kendi halkımızın asla yararlanamayacağı şeyler üretip, pazarlamak. Olur olur.
Pazarlayıp dışarı satış yaptıktan sonra benim binmem önemli değil, yeter ki satış yapılsın avrupaya girsin bu araç ve ilgi görsün ben binmesem de olur, böyle böyle gelişecek her şey şuan da araba ürettik diye biran da refaha kavuşup bizde iyi araba alacak değiliz ama bu girişimler söz konusu oldukça halkın refahı da kaçınılmazdır.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Random attığın mesaj %100 doğru kardeşim. Gülüyorsun ama adam haklı. Asgari ücretin 10 katı fiyatına veremeyeceklerse hiç boşuna üretmesinler. 300 k sıfırı olacaksa halk zaten yararlanamayacak.
Ya anlasanıza kardeşim bu aracın potansiyel alıcıları biz değiliz adamların hedefi aracı ülke içinde satmak değil. Dışarı açılacaklar dünyaya satacaklar ki gerçekten büyük bir girişim olsun ülkeye büyük oranda faydası olsun... Biraz geniş bakar mısınız lütfen....

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya anlasanıza kardeşim bu aracın potansiyel alıcıları biz değiliz adamların hedefi aracı ülke içinde satmak değil. Dışarı açılacaklar dünyaya satacaklar ki gerçekten büyük bir girişim olsun ülkeye büyük oranda faydası olsun... Biraz geniş bakar mısınız lütfen....
Onlar anlamaz. Diğerini bilmiyorum ama spektrum ağır bağnaz bir CHP li. Yani anlayamaz.
Could not reach data.
CPU is failed.

TamerKs

80+ Silver
Random attığın mesaj %100 doğru kardeşim. Gülüyorsun ama adam haklı. Asgari ücretin 10 katı fiyatına veremeyeceklerse hiç boşuna üretmesinler. 300 k sıfırı olacaksa halk zaten yararlanamayacak.
Daha fiyatı belli olmayan Türk malı arabasına yararsız demek gücüme gidiyor ne yalan söyleyeyim, Türk bir insan az da olsa bir gurulanır, heyecanlanır. Sürekli Türk malını karalamak aşırı sinir bozucu ve anlamsız.

Son düzenleme:

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Onlar anlamaz. Diğerini bilmiyorum ama spektrum ağır bağnaz bir CHP li. Yani anlayamaz.
Could not reach data.
CPU is failed.
Ben buna menfaat derim, eğer kişinin herhangi bir işte herhangi bir menfaati yoksa durumu kötülemeye başlar ve çamur atar, bu düşüncede ki insanlara da en güzel tanım "geri kafalılık ve cahiliyet" derim.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Usta eğer bağnaz , chpli yaftaları yapıştırmayacaksanız bir şey sorabilirmiyim
Eğer bu aracı biz almazsak, alamazsak yabancı insanlar neden alsın. şahsen avrupalı olsam tesla dururken daha kendisini kendi ülkesinde bile kanıtlayamamış bir arabayı neden tercih edeyim
Ben arabayı kötülemiyorum sadece soru soruyorum
@Alexa bey abicim yaşın kaç bilmiyorum belki benden büyüksün belki küçüksün açtığın konulara bazen girip bakıyorum insanlar senin düşüncene karşılık verdikleri anda hemen garip garip yaftalamalar yapıyorsun lütfen yapma. eğer düşüncelerine karşılık, farklı düşünceler istemiyorsan, konu açma lütfen. saygılar, iyi günler.

Son düzenleme:

HoYeon Jung

80+ Gold
Adamlar yazıyor ki hangi parçası Türk malı diyor 😃😃😃 Arkadaşlar şu kör gözünüzü açın, bir partiyi ölümüne kadar savunacak değilsiniz ki zaten burada siyasi olan da bir şey yok. Adam ekonomiyi alt üst ettiği için her faydasında bir kusur arıyorsunuz. Cidden yeter ya, sonra Twitter da ağlıyorsunuz "#" ler atarak.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Kendin alamıyorsun diye "halkın asla yaralanmayacağı" diyorsun BHGFHKJVJJGB
Herkesin cebinde milyon TL ler varsa yararlanır ama öyle bir şey olmadığı için halk asla yararlanamayacak evet.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Adamlar yazıyor ki hangi parçası Türk malı diyor 😃😃😃 Arkadaşlar şu kör gözünüzü açın, bir partiyi ölümüne kadar savunacak değilsiniz ki zaten burada siyasi olan da bir şey yok. Adam ekonomiyi alt üst ettiği için her faydasında bir kusur arıyorsunuz. Cidden yeter ya, sonra Twitter da ağlıyorsunuz "#" ler atarak.
Ekonomiyi mahvetmesiyle alakasız bu boş bir vaat türk malı değil tamam ama türkler satın alamayacaksa neden var bu araç?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Halk yaralanmaz diye projeyi kötülemek, sizin ticaretten en ufak bilginiz olmadığına kocaman bir işaret.
Ticaretten anlamıyorum öyle mi? :ROFLMAO:. Bu projenin amacı araçlar çok pahalı olduğu için(kurdan değil vergiden) halkın araç alabilmesini sağlamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak. Ama halkın cebinde daha dün çıkmış bir araca 700k verecek para yok ne yazıkki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,657
Üyeler
159,376
Son üye
etgemr
Top Bottom