Neler Yeni

🧐 TOGG T10X deneyen var mı ve alınır mı? (1.329.500 ₺)

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Çağatay
Haklısınız o zaman vazgeçtim diyebilirim. Siz olsanız ne alırsınız? Aslında bütçe 800K ama babamı da biraz ikna edersem temiz sıfır bir araba alınabilir. 400K - 500K kredi ile hallederiz beraber.
Her gün benzin zammı konusu açmaktan elektrikli araba almaya karar verdin herhalde. İlla elektrikli mi olmalı ? :)

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Beyler, Opel Mokka'yı araştırdım bir kaç tanıdık almış (doktor ve mühendis) gayet beğendiklerini söylediler acaba Mokka yerine TOGG daha mantıklı olmaz mı? Elektrikli nasıl olsa ve akaryakıttan daha tasarruflu. TOGG'un orta paketini düşünmüyor değilim. Nasıl olsa arabayı artık herkes gördü tanıdı (yakından göremeyenler de oldu ama sonuçta çok şikayet çıkmadı) Siz ne dersiniz? Bu arada kullanan ve test sürüşü yapan arkadaşlar var ise eksi ve artılarını belirtebilir mi?
V1 RWD Standart Menzil1.227.500 ₺
V2 RWD Standart Menzil1.329.500 ₺
V2 RWD Uzun Menzil1.563.500 ₺

mokka-b.png
P54RIwbwHkO6PE9treu2fQ.jpg
Aga kalkışı falan mükemmel bir şey. Tek motorlu olan versiyonu olmasına rağmen mükemmel. İleride çift motorlu olanlar gelecek, onların hız limiti ve kalkış hızı daha iyi olacak ama aynı zamanda fiyatı da artacaktır. Paranız varsa alın mükemmel bir şey.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Togg u bilmiyorum ama mokka alınmaz

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
TOGG kesinliklie denenmesi gereken bir araç, milliyetçi duygular bir yana araç rakiplerine nazaran eksik olduğu yönü yok hatta ekstraları mevcut.
Yedek parça ve yetkili servis konusunda da sorun yok çünkü araçlar üretim bandından çıkmadan batarya konusunda Çin'li bir firmayla, yetkili servis konusunda da Bosch Car Service ile anlaşmaları yapıldı, gerisi biraz dene gör gibi. Hani hiçkimsenin başına gelmeyen bir şey senin başına gelirse ona göre bir çözüm üretilebilir.

He oldu da beğenmedin ya da istediğin gibi çıkmadı ya da ne bileyim başka bir rakibinin iç/dış tasarımını daha çok beğendin, sıraya girip alamayan binlerce vatandaş olduğu için zarar etmeden satabileceğini düşünüyorum.

Bu arada Opel / Vauxhall grubunun Mokka modeliyle Togg T10X kıyaslanabilecek bir segmentte değil, en azından bana göre. Başka markaların farklı modelleri belki rakip olabilir ama bu değil.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Arabanın servisi neresi sorunuza katılıyorum. "Patpat" ile kaza yapan TOGG Nasıl Tamir Edilecek ?
Alıntıyı görüntüle
Kaza sonrası böyleymiş araç. Kim yapacak bunu ?
Hocam patpat dedigin şey biraz daha şasi odaklı, ağır ve hantal giden bı araç. Çoğu araca bu hasari en azından biraz daha azını verir diye düşünüyorum
Tamir konusuna gelince de Türkiye sanayisinde macundan araba bile yaparlar. Türkiye sanayisinde bu arabanin çok işi yok hallederler

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
Ben riskli tercih olduğunu düşünüyorum. Araç daha bu yıl ortasında çok çok az bir sayıda teslim edildi ve 0 araç hemen bir kaç ayda şikayeti çıkmayabilir ama düşününce cevapsız olan çok konu var. Bu arabanın servisi neresi mesela ? Olası arıza durumunda ne yapacaksın. Aracın içindeki o büyük ekranı Vestel üretiyor kaliteyi sen düşün. :)
Bosch araba servislerinin tamamı sanırsam.

Hasan344

80+ Gold
Mokka'nın elektrikli vardı sanki. Benmi yanlış biliyorum?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Çağatay

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,311
İsim
Semih Boran
TOGG kesinliklie denenmesi gereken bir araç, milliyetçi duygular bir yana araç rakiplerine nazaran eksik olduğu yönü yok hatta ekstraları mevcut.
Yedek parça ve yetkili servis konusunda da sorun yok çünkü araçlar üretim bandından çıkmadan batarya konusunda Çin'li bir firmayla, yetkili servis konusunda da Bosch Car Service ile anlaşmaları yapıldı, gerisi biraz dene gör gibi. Hani hiçkimsenin başına gelmeyen bir şey senin başına gelirse ona göre bir çözüm üretilebilir.

He oldu da beğenmedin ya da istediğin gibi çıkmadı ya da ne bileyim başka bir rakibinin iç/dış tasarımını daha çok beğendin, sıraya girip alamayan binlerce vatandaş olduğu için zarar etmeden satabileceğini düşünüyorum.

Bu arada Opel / Vauxhall grubunun Mokka modeliyle Togg T10X kıyaslanabilecek bir segmentte değil, en azından bana göre. Başka markaların farklı modelleri belki rakip olabilir ama bu değil.
Apple carplay ve android auto yok mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mokka'nın elektrikli vardı sanki. Benmi yanlış biliyorum?
Evet, aynısının elektriklisi de var.

Orası yetkili servis olarak değil tüm marka arabalara bakan bir yer.
Togg'un yetkili servisi oluyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,255
İsim
uwu
Eylülde akrabanın toog u geliyor foto atarım gidersem köye çok güzel araba ya Mart ta babamı ikna edemedim yakin paraya gitti dastir aldı 🙁

Kesinlikle bu fiyata alınır

Apple carplay ve android auto yok mesela.

Evet, aynısının elektriklisi de var.

Togg'un yetkili servisi oluyor.
Hocam bu arada toog yeniden satışa çıkana kadar baya olur sahibindeki ilan o fiyatlara vermiyorlar

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,475
İsim
Çağatay
Top Bottom