Neler Yeni

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

• Gerçekten kaliteli olacağına inanıyorum.

Oylar: 72 35.0%
  • Çıktığı anda hemen satın alacağım.

Oylar: 7 3.4%
  • Türkler hiç bir işi beceremez.

Oylar: 23 11.2%
  • Sürekli arıza çıkartacağını ve kendinden bıktıracağını düşünüyorum.

Oylar: 31 15.0%
  • Henüz yeni çıkacağı için.

Oylar: 9 4.4%
  • Satın alanlar eğer memnun kalırsa ben de satın alırım.

Oylar: 32 15.5%
  • Bizde para ne arar. :(

Oylar: 86 41.7%
  • Ülkeme destek olmak için satın almayı düşünüyorum.

Oylar: 14 6.8%

• Oy kullanan toplam üye
    206

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Anlamak zor geliyo galiba ben bir türküm ama gerçekçi ve objektif bakmak lazım 2 3 yıl sonra ilerletmezlerse ilerletemezlerse paralar boşa gider zaten puan devletin boşa para akıtacak şansı yok olmamalıdır dikkatli adımlar atılmalı boş boş konuşulmamalı bu işler şans işi değil
Yani Biz Devletten Endistüri Bekliyoruz Zaten.Teknoloji,Araba Üretmesini Bekliyoruz.Yani Araba yapmak İçin Para Yatırmak Boş Yatırımsa Ülke Ekonomisini Ne Düzeltecek aferedersiniz ? Ülkemizden Çıkan En Büyük Masraflar Araba Ve Teknolojik Aletler

Üstad

80+
ülkedeki en iyi devlet ünilerindeki profesörler bile max 12k maaş alıyor. yıllık 144 bin. siz düşünün
Hahahah 12.000 mi???
Sırf o akşam TV deki tartışma programlarındaki prof.lar bile bölüm başı 5.000 10.000 arası para alıyor.
Bir de sallama araştırma üniversitelerinde prof. olup da 30.000 aşağı alan yok.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bu arabayı gerçekten almak istiyorum ama bütçe olarak 40 - 50 K'yı geçmemesi lazım. Bunun içinde güçlü olmak lazım. :)
Gerçeklere gelirsek minimum 400 Bin lira başlangıç fiyatıyla başlayacaktır ve çoğu vatandaşımız bu araca sahip olamayacak. :( (Üzülerek söylüyorum. Ben de dahil.)

Akycnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Akycnn
Yani Biz Devletten Endistüri Bekliyoruz Zaten.Teknoloji,Araba Üretmesini Bekliyoruz.Yani Araba yapmak İçin Para Yatırmak Boş Yatırımsa Ülke Ekonomisini Ne Düzeltecek aferedersiniz ? Ülkemizden Çıkan En Büyük Masraflar Araba Ve Teknolojik Aletler
Allah akıl fikir versin lafım yok artık 3 kez anlattım sıkıntı var belli
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamaktan ziyade anlamak istemiyorlar
Şu arkadaşa birde sen anlatır mısın ben anlattım anlayamadı birde 2.kişiden dinlesin @tavukdönerayran

Üstad

80+
Diğer tüm seçenekleri anlarım illaki bir haklılık payı çıkartılır ama Türkler hiçbir işi beceremez kafasındaki aptallara ne elektrikli arabasından bahsediyorsun ki? Onlar bu ülkenin değeri, milleti değildir! Savaş çıksa ilk olarak ülkeyi satıp kaçacak olanlardır! Acilen sınır dışı edilmelidir!

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Allah akıl fikir versin lafım yok artık 3 kez anlattım sıkıntı var belli

Şu arkadaşa birde sen anlatır mısın ben anlattım anlayamadı birde 2.kişiden dinlesin @tavukdönerayran
Tamam Hiçbir şey üretmeyelim Nasıl Olsa Geç Kaldık.En iyisi Oturup Ölmeyi Beklemek

Diğer tüm seçenekleri anlarım illaki bir haklılık payı çıkartılır ama Türkler hiçbir işi beceremez kafasındaki aptallara ne elektrikli arabasından bahsediyorsun ki? Onlar bu ülkenin değeri, milleti değildir! Savaş çıksa ilk olarak ülkeyi satıp kaçacak olanlardır! Acilen sınır dışı edilmelidir!
Yani Sürekli Bir Biz Yapamayız Biz Edemeyiz Kafasında Olan İnsanlar Bizi Geriye Götürüyor Zaten

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Hocam Durun Daha Dünyada Kaç Kişi Elektrikli Araba Kullanıyor.2030lara Doğru yaygınlaşacak Elektrikli Arabalar
Zaten bir önceki mesajımda 2030larda yaygınlaşcağını söyledim ama ülkemizde 2050 yi bulur herhalde

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Beğen
Reaksiyonlar: erny

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Bence Daha Erken Olucak Malum Dünyadaki Petrol Miktarı Azalıyor
Umarım çok daha erken olur ama ben maalesef umut görmüyorum ülkemizde Togg Avrupa ve Amerika pazarında çok ucuz bir alternatif olur ama ülkemizde insanlar elektirikli araçlara pek sıcak bakmıyor maalesef

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Tamam Diyelim Araba Boş Yatırım Ölü Proje.Neye Yatırım Yapalım ? Ülke Nasıl Kalkınır ? Nasıl Dışa Bağımlılık Azalır ? Buyur Anlat Dinleyelim

Üstad

80+
Tamam Hiçbir şey üretmeyelim Nasıl Olsa Geç Kaldık.En iyisi Oturup Ölmeyi Beklemek

Yani Sürekli Bir Biz Yapamayız Biz Edemeyiz Kafasında Olan İnsanlar Bizi Geriye Götürüyor Zaten
Haklısın, bu bildiğin dünya üzerindeki 300 milyona yakın Türk'ü aşağılamaktır. Ne demek Türkler hiçbir işi beceremez! Bunun adı ŞEFERSİZLİKTİR!

Top Bottom