Neler Yeni

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

• Gerçekten kaliteli olacağına inanıyorum.

Oylar: 72 35.0%
  • Çıktığı anda hemen satın alacağım.

Oylar: 7 3.4%
  • Türkler hiç bir işi beceremez.

Oylar: 23 11.2%
  • Sürekli arıza çıkartacağını ve kendinden bıktıracağını düşünüyorum.

Oylar: 31 15.0%
  • Henüz yeni çıkacağı için.

Oylar: 9 4.4%
  • Satın alanlar eğer memnun kalırsa ben de satın alırım.

Oylar: 32 15.5%
  • Bizde para ne arar. :(

Oylar: 86 41.7%
  • Ülkeme destek olmak için satın almayı düşünüyorum.

Oylar: 14 6.8%

• Oy kullanan toplam üye
    206

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
fiyatın pahalı olması tarafında mısın yoksa tam tersi olarak fiyatın ucuz olması tarafında mısın anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz senin de düşüncelerini almak istiyorum :)
Vallaha alamayacağım bir şey için çok yorum yapmak istemiyorum :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Diyorsun ki BU ARABA TÜRKİYENİN ama eğitimini alan Türk Türkiyede mi almış? Sen Türk Doktorların Yaptığı aşıya Türk aşısı diyormusun?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Diyorsun ki BU ARABA TÜRKİYENİN ama eğitimini alan Türk Türkiyede mi almış? Sen Türk Doktorların Yaptığı aşıya Türk aşısı diyormusun?
TÜRK ARABASI DEMİYORUM arabanın %30 u türk yapımı

Samurai V

80+
Bu arabayı gerçekten almak istiyorum ama bütçe olarak 40 - 50 K'yı geçmemesi lazım. Bunun içinde güçlü olmak lazım. :)
Gerçeklere gelirsek minimum 400 Bin lira başlangıç fiyatıyla başlayacaktır ve çoğu vatandaşımız bu araca sahip olamayacak. :( (Üzülerek söylüyorum. Ben de dahil.)
Büyük ihtimal 180 bin lira civarı olacak. Motor seçenekleri 200bg ve 400bg olacak. 180 bin liraya 200bg hiç fena değil ayrıca ilk çıktığında insanlar alabilsin diye devlet elinden geleni yapacaktır. Bunla beraber şarj istasyonları çoğalacaktır. Özellikle arabayı 22:00 ile 06:00 saatleri arasında şarj edersek ise yakıtı çok ucuz olacaktır. Avrupa da çok elektirikli araç yok(Bu fiyat aralığında).Bu yüzden doğru pazarlama ile Avrupa da iyi satış rakamlarına ulaşması şaşırtıcı olmaz.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Büyük ihtimal 180 bin lira civarı olacak. Motor seçenekleri 200bg ve 400bg olacak. 180 bin liraya 200bg hiç fena değil ayrıca ilk çıktığında insanlar alabilsin diye devlet elinden geleni yapacaktır. Bunla beraber şarj istasyonları çoğalacaktır. Özellikle arabayı 22:00 ile 06:00 saatleri arasında şarj edersek ise yakıtı çok ucuz olacaktır. Avrupa da çok elektirikli araç yok(Bu fiyat aralığında).Bu yüzden doğru pazarlama ile Avrupa da iyi satış rakamlarına ulaşması şaşırtıcı olmaz.
Hiçbir şekilde sanmıyorum 180 Bin lira olacağını. İnşallah olsun ancak günümüzde egeanın bile 130 bin liraya satıldığını görebiliyorsak, dedikleriniz sadece hayal.

Samurai V

80+
Hiçbir şekilde sanmıyorum 180 Bin lira olacağını. İnşallah olsun ancak günümüzde egeanın bile 130 bin liraya satıldığını görebiliyorsak, dedikleriniz sadece hayal.
Devlet vergi almazsa ve ya çok az alırsa 180 bin olmasa bile mantıklı bir fiyatı olacaktır(diye ümit ediyorum)...

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Devlet vergi almazsa ve ya çok az alırsa 180 bin olmasa bile mantıklı bir fiyatı olacaktır(diye ümit ediyorum)...
bizler de öyle ümit ediyoruz ancak hiç gerçekleşecek gibi durmuyor :/ 1200 dolarlık telefona 20.999tl ödüyoruz, 500 dolarlık konsola 8.299tl ödüyoruz :(

Top Bottom