Neler Yeni

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

• Gerçekten kaliteli olacağına inanıyorum.

Oylar: 72 35.0%
  • Çıktığı anda hemen satın alacağım.

Oylar: 7 3.4%
  • Türkler hiç bir işi beceremez.

Oylar: 23 11.2%
  • Sürekli arıza çıkartacağını ve kendinden bıktıracağını düşünüyorum.

Oylar: 31 15.0%
  • Henüz yeni çıkacağı için.

Oylar: 9 4.4%
  • Satın alanlar eğer memnun kalırsa ben de satın alırım.

Oylar: 32 15.5%
  • Bizde para ne arar. :(

Oylar: 86 41.7%
  • Ülkeme destek olmak için satın almayı düşünüyorum.

Oylar: 14 6.8%

• Oy kullanan toplam üye
    206

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Elektrikli araba üreten ülke çoğu teknolojiyi kullanmayi biliyormuş gibi bir cümle duymustum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ne yapıcam yerli tasarımı Pininfarina bu boru mu :D

Alın size Pininfarina imzalı bir araç :love:

Alıntıyı görüntüle
Hayaller:
ferrari-12-pininfarina-yerli-otomobil-tasarimcisi.jpg

Gerçekler:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Büyük ihtimal 500.000 Civarı olarak çıkar çünkü içinde Doracell pil olacak :cool:
Şaka bir yana 500.000 Civarı çıkartıp zaten günümüzde ek vergiler ile aldığımız araçların fiyatını arttırıp bunu sabit tutarlar.
Asıl sorun yedek parçada. Yedek parça ve tamir hizmeti ne olacak ?
Bak işte bu tür şeylerde asıl Türkiye'de korkun olmayacak bu memlekette yıllardır Fiat Reno Honda Hyundai gibi bir çok marka araç fabrikadan yurtdışına satıldı satılmaya devam edecek. Memleket yedek parça cenneti TOGG'un da yedek parçasını bol bol üretirler hiç şüphem yok :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bak işte bu tür şeylerde asıl Türkiye'de korkun olmayacak bu memlekette yıllardır Fiat Reno Honda Hyundai gibi bir çok marka araç fabrikadan yurtdışına satıldı satılmaya devam edecek. Memleket yedek parça cenneti TOGG'un da yedek parçasını bol bol üretirler hiç şüphem yok :)
OEM Windows Key Gibi parça üreten sanayilerimiz var. Doğru aslında.
Tofaş, Renault (Bazı seriler), Fiat.
Yedek parça bulunsun eyvallah ama umarım sadece far değişimi için tampon söktürecek şekilde tasarlamazlar.

T.P.G.

80+ Titanium
Keşke TAMAMEN bizim tasarımımız ve %100 bizim parçalardan üretilecek olsaydı...
Dediğini yapan çok az firma var. O kadar kolaysa ileride sen yaparsın onu da 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi de madem kendi ülkemizin arabası ve ilk araba olmasına rağmen audi volvo jeep gibi yıllardır işinin ehli olan firmalarla yakın fiyatlar bandında satışa çıkaracak olması gerçekten çok saçma. ayrıca biz bu araçlara %200e yakın vergi ödemeye mahkum kalıyoruz kendi ülkemizin arabasından vergi almak ne kadar mantıklı olur tartışma konusu. renault zoe 2020 392.900tl fiyatıyla çok daha cazip geliyor. en azından bilindik, kaliteli ve saçma sapan görüşleri olmayan bir firma..
İlk araba bu değil ama neyse :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ya arabayı marabayı bırakın da, ilk önce halkına yararlı olmaya çalışsınlar.
Suriyelilere maaş bağlanıyor arkadaşlar maaş, bizim türk insanlarımızdan evi olmayan barkı olmayan, aç olan, eve ekmek bile getiremeyenler var.
Ekonomi desen adı geçince sinirleniyoruz, REZALET!
Ben de dahil olmak üzere, daha genç yaşta geleceğini sorgulayan tonlarca genç var ülkede.
İşsizlik oranı çok fazla, okuyan adam mesleğinde iş bulamıyor sonra ne oluyor? ne oluyor hemen anlatayım gençler iş beğenmiyor oluyor.
Eğitim sistemi desen o da REZALET, ülkede malesef matematik bilmeyen aptaldır mantığı var, notları kötü olan öğrenciden hiçbirşey olmaz mantığı var, ya kardeşim bir insanın ezberi kötü olabilir eğitim sistemi tamamen ezbere dayalı zaten ezberi kötü olupda kendi ilgi alanında çok yetenekli zeki bir sürü insan var, harcanıyorlar.
Neden gençlerimiz ben de dahil, Amerika, Almanya gibi ülkelere gitme hayali kuruyoruz? bunu bir düşünsünler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ben de dahil olmak üzere, daha genç yaşta geleceğini sorgulayan tonlarca genç var ülkede.
Eğitim sistemi desen o da REZALET, ülkede malesef matematik bilmeyen aptaltır mantığı var, notları kötü olan öğrenciden hiçbirşey olmaz mantığı var, ya kardeşim bir insanın ezberi kötü olabilir eğitim sistemi tamamen ezbere dayalı zaten ezberi kötü olupda kendi ilgi alanında çok yetenekli zeki bir sürü insan var, harcanıyorlar.
Neden gençlerimiz ben de dahil, Amerika, Almanya gibi ülkelere gitme hayali kuruyoruz? bunu bir düşünsünler.
%100 Haklı.

T.P.G.

80+ Titanium
Ya arabayı marabayı bırakın da, ilk önce halkına yararlı olmaya çalışsınlar.
Suriyelilere maaş bağlanıyor arkadaşlar maaş, bizim türk insanlarımızdan evi olmayan barkı olmayan, aç olan, eve ekmek bile getiremeyenler var.
Ekonomi desen adı geçince sinirleniyoruz, REZALET!
İşsizlik oranı çok fazla, okuyan adam mesleğinde iş bulamıyor sonra ne oluyor? ne oluyor hemen anlatayım gençler iş beğenmiyor oluyor.
Eğitim sistemi desen o da REZALET, ülkede malesef matematik bilmeyen aptaldır mantığı var, notları kötü olan öğrenciden hiçbirşey olmaz mantığı var, ya kardeşim bir insanın ezberi kötü olabilir eğitim sistemi tamamen ezbere dayalı zaten ezberi kötü olupda kendi ilgi alanında çok yetenekli zeki bir sürü insan var, harcanıyorlar.
Düşündüler.
Cevap: napim

k4ryum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
YUSUF
çok önceden yapılmış olsaydı veya önceden proje atılmış olsaydı tamamdı da malesef dünya devi birsürü araç markaları var tesla gibi dev bir marka ve hala bir sürü marka bu elektrikli araçlar üzerinde çalışma yapıyor .şahsen yurtdışında olsam bana tesla mı ? yoksa togg mu? alırsın deseler kesinlikle teslayı seçerim kuşkusuz ülkese bir sürü sorun varken yani arabaya gerek varmıydı özellikle de ölü bir yatırıma benim şahsi görüşümdür.

T.P.G.

80+ Titanium
çok önceden yapılmış olsaydı veya önceden proje atılmış olsaydı tamamdı da malesef dünya devi birsürü araç markaları tesla gibi dev bir marka ve ha bir sürü marka bu elektrikli araçlar üzerinde çalışma yapıyor şahsen yurtdışında olsam bana tesla mı yoksa togg mu ? deseler kesinlikle teslayı seçerim kuşkusuz ülkese bir sürü sorun varken yani arabaya gerek varmıydı özellikle de ölü bir yatırıma benim şahsi gözrüşümdür.
Araba sanki sana hiçbir gelir getirmeyecek, hem üretim yapalım diyip arabaya ne gerek var diyorsunuz ben anlayamadım sizi.

Top Bottom