Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

egebaranakk0

80+ Silver
Mersedes le ilgili olanlara bir şey demedim konuyla gram alakasida yok zaten ben abd ve avrupa ile ilgili dedikleri zırvalamaya cahil dedim soyle bir bakınca az bile demisim slağ## teki tv de 2.5 saat almanyanın batışıni anlatinca almanya batmis olmuyor azicik beyninizi kullanın adamlarla armamızda yüzyıl var acilen pudra şekerini azaltın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ne kadar batabilirizki 😂 adamın kafa yapısına bak ya şaka gibi
Boşsun her batışın bi çıkışı vardır hükümete bokk atmakla icraat yapmak aynı aynı şey değil kafa yapısı desen aynen şaka gibi togg keşke yapilmasaydi demi yada ihalar sihalar ,her şeyin kötü olması 2 doğruyu siliyor sizinde kafa yapınız bu kanka 😂

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Bana kahvehane tarihi diyen adamın Türkçe'ye bak :) yotube, kaile, eylenceler :D
Dostum verecek cevabın olmayınca yazım yanlışına sallama kendi yazım yanlışlarına bak bana hepsini buldurtma simdi laf söyledin ettiğim hakaretleri bekliyorum birazcık erkek olda göster göstermezsen adam deilsin 3.kez yaziyorum

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Dostum verecek cevabın olmayınca yazım yanlışına sallama kendi yazım yanlışlarına bak bana hepsini buldurtma simdi laf söyledin ettiğim hakaretleri bekliyorum birazcık erkek olda göster göstermezsen adam deilsin 3.kez yaziyorum
Her mesajın hakaret göstermeme gerek yok. İkinci kozunu da kullanmışsın kendine uymayan insanların adamlığını sorgulamak.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Boşsun her batışın bi çıkışı vardır hükümete bokk atmakla icraat yapmak aynı aynı şey değil kafa yapısı desen aynen şaka gibi togg keşke yapilmasaydi demi yada ihalar sihalar ,her şeyin kötü olması 2 doğruyu siliyor sizinde kafa yapınız bu kanka 😂
İste 15 ıq lardan birisidaha 😂 ben ihalar sihalae veya yapilmasaydi gibi birsey dedimmi hayır ama adamlar okadar kalıplaşmış ki verebilecek cevapları yok hayalle peynir gemisi yürüteni gerçeklerle severler dostum ulkenin durumu ortada yapilanlarda ortada

OnurCiftci26

80+ Bronze
batarya çin tasarım çin parçaların çoğu italyan daha sayamadğım nicesi elektrikli arabaları telefon şirketleri bile yapıyor bize mercedes bmw içten yanmalı vidasına kadar yerli bir marka otomobil lazım sadece toggu burada birleştirip satıyoruz ve 1mn ne yakın bir fiyata askeri üretli tofaşa binmeye devam koyunlar saçma cevaplar yazmasın mantıklı yazanlarla tartışırım
İçten yanmalıların meyvesi bitti artık tüm Dünya elektrikliye geçerken sen diyorsun ki içten yanmalı çıkarsınlar. Arkadaş bu ülkenin vizyonu çok düşük. Şu an hiçbir marka %100 yerli değil olamaz da zaten. Ucuza ve kaliteli parçalar üretiliyorsa gider alır kullanırsın. Bu parçalar ileride sana da referans olur ve sen de kendin üretmeye başlarsın. Yurtdışında birisi bu aracın tasarımı İtalyanmış, parçaları Çin'den geliyormuş demiyecek Türk malı diyecek.

Mercedes bazı modellerinde Renault'un motorunu kullanıyor niye kendisi yapamıyor mu? Hayır yapıyor ama daha ucuza ve sorunsuz bir motor kullanabiliyorlar Almanlar diyor mu bu araç Fransız diye? Hayır.

majorw0w

80+ Silver
İçten yanmalıların meyvesi bitti artık tüm Dünya elektrikliye geçerken sen diyorsun ki içten yanmalı çıkarsınlar. Arkadaş bu ülkenin vizyonu çok düşük. Şu an hiçbir marka %100 yerli değil olamaz da zaten. Ucuza ve kaliteli parçalar üretiliyorsa gider alır kullanırsın. Bu parçalar ileride sana da referans olur ve sen de kendin üretmeye başlarsın. Yurtdışında birisi bu aracın tasarımı İtalyanmış, parçaları Çin'den geliyormuş demiyecek Türk malı diyecek.
Sen git kaç sene sonra ilk arabanı çıkar 12 13 yaşındaki bezini hala bağlayan kişiler gelsin ben alamıyorum yok İtalyan desin hayat acımasız. Adamlar Mercedes BMW yi örnek gösteriyor sen gene cesaret edip piyasaya çıkmaya çalışıyorsun sonra da ekonomiden bahsediyorlar başlamadan nasıl başaracaksın? Sen oku sen hizmet et ülkene o zaman seni tebrik edelim. Kişiler geçici vatan kalıcı anlamıyorlar.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem

Mercedes bazı modellerinde Renault'un motorunu kullanıyor niye kendisi yapamıyor mu? Hayır yapıyor ama daha ucuza ve sorunsuz bir motor kullanabiliyorlar Alman diyor mu bu araç Fransız diye? Hayır.
Menşei önemlidir dediğin gibi fakat adam gelmiş asgari ücretli alabilecek mi diyor ona patlıyorum

egebaranakk0

80+ Silver
İste 15 ıq lardan birisidaha 😂 ben ihalar sihalae veya yapilmasaydi gibi birsey dedimmi hayır ama adamlar okadar kalıplaşmış ki verebilecek cevapları yok hayalle peynir gemisi yürüteni gerçeklerle severler dostum ulkenin durumu ortada yapilanlarda ortada
Seninde partizanlik ortada hiko babayla ayni zekadasin ben ilk mesajimdada iyi yönetiyor demedim iq düşük olduğu için anlayamiyosun bide millete laf atiyosun şuan öyle bi durumdayiz ki kim ne derse desin rte den iyi yönetcek adam yok üzücü ama yok sende hala yapilan şeylere laf at togg italyan de devrim arabasi yolda kaldi diyenlerin torunusun ne beklenir senden olm adam olamamişsin mesajlarina baktim kendini zeki sanip kahvehane türkçesiyle konuşuyosun bide millete kafasız muamelesi yapiyosun neyse sana laf anlatcak kadar düşmemde benim hatam iyi günler

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Asgari ücretli bırak arabayı hayatta kalırsa şükretsin 😂
Araca baktığımız zaman batarya konusunda bir sıkıntı çıkmazsa kısacası kalite tarafında bir sıkıntı olmazsa sorunsuz bir şekilde satış yapar emin ol
Şuan ülkemiz otomobil sektörü konusunda geri değil sadece menşei tarafında çok geride menşei olarak aracı yok yoksa ford otosan bu konuda iyi işler yapıyor ama menşeiye inince amerikanın aracı olduğu gerçeğini değiştirmiyor yolda ticari ford görünce türkiye mi yaptı diyorsun amerikan malı mı diyorlar ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
enes

Mercedes bazı modellerinde Renault'un motorunu kullanıyor niye kendisi yapamıyor mu? Hayır yapıyor ama daha ucuza ve sorunsuz bir motor kullanabiliyorlar Almanlar diyor mu bu araç Fransız diye? Hayır.
Zaten merecedes reno motorunu kullandığından beri kronikler peşini bırakamadı birçok kişide artık her mercedes geçerken reno motoru algısı oluştu bendede öyle mercedes renodan sonra benim için bitmiştir zaten

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Zaten merecedes reno motorunu kullandığından beri kronikler peşini bırakamadı birçok kişide artık her mercedes geçerken reno motoru algısı oluştu bendede öyle mercedes renodan sonra benim için bitmiştir zaten
Renoyu kalite konusunda eleştirelim hatta talianta sövelim fakat motor konusunda renoya laf edebilecek insanlara karşı saygım yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom