Parzival_81
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 5000
şu videodaki gibi bir klavye yapmak istiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmeliyim adım adım tek tek hangisini alıp yapmalyım diye
keycapslerle alt tabanı çıkarıp bir şey koyuyolar kağıt gibi o toklaştırıyordu sanırım ama nerde bulunacağını billmiyorumşu videodaki gibi bir klavye yapmak istiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmeliyim adım adım tek tek hangisini alıp yapmalyım diye
ben klavyenin kutusundan çıkan klavyenin poşetini kesip koymuştum süngerimsi bir yapıdaydı güzelde olmuştu aslında sonra dedim 2. kat yapayım o zaman bozdum işte yapımı kolay aslında internette videoları var video olmasına bile gerek yok aslında klavyenin anakartının üstüne koyuyorsun switch takınca zaten orayı deliyor orası sadece kesip şekil verip düzgün sığmasını sağlıyorsun bitiyorkeycapslerle alt tabanı çıkarıp bir şey koyuyolar kağıt gibi o toklaştırıyordu sanırım ama nerde bulunacağını billmiyorum
bu seste bi klavye aradım ama bulamadım o yüzden bende toplamayı düşündüm peki senin kullandığın klavye nedir sakıncası yoksa söyler misinKendi klavyem orjinal hali bundan bilr daha güzel .d size gelcek olursak klavye mi toplcaksınız yoksa elinizdekini mi yapmaya çalışıyorsunuz
Çoğu klavye stok olarak bu kadar tok olmaz ama buna yakın olur hocam. Örnek olarak G75 olabilir mesela, sesine şu videodan bakabilirsin.şu videodaki gibi bir klavye yapmak istiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmeliyim adım adım tek tek hangisini alıp yapmalyım diye
teşekkür ederim hocam önerilerinizi not edip kaydettim daha böyle güzel önerileriniz varsa hoş olurÇoğu klavye stok olarak bu kadar tok olmaz ama buna yakın olur hocam. Örnek olarak G75 olabilir mesela, sesine şu videodan bakabilirsin.
Sesi bundan daha fazla tok yapmak istiyorsan yapabileceğin çok bir şey yok ama seçeneklerini söyleyeyim. PCB nin alt kısmına 2-3 kat kağıt bant çekebilirsin, videosunu bulursam atarım birazdan nasıl yapıldığını. Switchlere lube yapabilirsin ama klavye ilk geldiğinde zaten yeterince lube yapılmış oluyor switchlere ve başlarda çok da yapmana gerek yok. Üçüncüsü klavyenin kasasına ince katmanlar şeklinde köpük benzeri yalıtım malzemeleri koyabilirsin ama bu tarz klavyelerde zaten ağzına kadar yalıtım malzemesi koyuyorlar, o yüzden çok fazla alanın olmuyor genelde koymak için. Stok sesi benim için yeterli diyorsan hiç uğraşmana bile gerek kalmaz bunlarla.
Satıcı güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstiyorsan daha farklı modeller de var tabii ama bu da yeterli olabilir sana beğenirsen.
Sünger gibi bir kağıt vardı ismi galiba Eva onu koymuştu bir videodateşekkür ederim hocam önerilerinizi not edip kaydettim daha böyle güzel önerileriniz varsa hoş olur
teşekkür ederim hocam önerilerinizi not edip kaydettim daha böyle güzel önerileriniz varsa hoş olur
hayda hocam tamda almayı düşünüp modlamak istiyordum ama nasıl yapacağımı bilmiyordum aklımı okudunuz sağolun ^^Sünger gibi bir kağıt vardı ismi galiba Eva onu koymuştu bir videoda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Royale kludge r65 phantom uygun fiyatlı bir klavyebu seste bi klavye aradım ama bulamadım o yüzden bende toplamayı düşündüm peki senin kullandığın klavye nedir sakıncası yoksa söyler misin