Neler Yeni

🔥İndirim TONNY BLACK BOTLARI 160 TL

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Üstüne biraz daha koyup eli yüzü düzgün bişey alın derim, hiç kaliteli gelmedi bana.

Satriani

80+ Bronze
Fiyat makul görünüyor da yukarıdaki linkten bakınca ancak bi' kışı ve onu da kuru havada çıkarır gibi gözüküyor. Böyle ucuz alıp tekrar alınca, bi' kez sağlam almaktan daha fazla zarara giriyor insan. Dış görünüş olarak alınabilir duruyor ama rahatlık ve kullanım ömründe soru işaretleri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ramazan AKBULUT
Trendyol üzerinden almıştım 151 liraya cuma günü geldi 150 TL ye kalite beklemeyin çünkü kaliteden eser yok. Ayrıca bağcıkların birleştiği yerin fazla büyük olup katlana katlana durması hiç hoş değil. Alacak arkadaşlar buna göre alsınlar

Dušan Tadić

80+ Silver
2-3 sene önce bir ayakkabısını giymiştim. Dayanıklılık konusunda gayet başarılı. Rahatlığı bütçeye göre başarılıydı. Ama biraz koku yaptığını da söylemem lazım.

Ysuflix

80+ Gold
ben hep giyiyorum burdan. dayanıklılık güzel. sağlam malları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

babama kardeşime amcama kaptım birer tane. numara olmadığı için kendime alamadım :') 45 sonmuş. bu arada sitesine güvenemedim morhipodan aldım.
Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Bundan 2 yıl önce bu markanın spor ayakkabısını kullandım ve leş gibiydi... Aslına bakılırsa indirim değil kalitesini göz önüne alırsak hak ettiği fiyat bu. Ayak sağlığını umursamayanlar alabilir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom