İşlemci intel alma2 tane sistem topladım öneri istemiyorum şimdi almicam zaten sadece bu topladığım 2 sistemden hangisi alınır söyler misiniz? Bütçem kısıtlı dolayasıyla aradaki farka değer mi?
Psu nu değiştir2 tane sistem topladım öneri istemiyorum şimdi almicam zaten sadece bu topladığım 2 sistemden hangisi alınır söyler misiniz? Bütçem kısıtlı dolayasıyla aradaki farka değer mi?
Bence de öyleİkiside büyük ihtimalle fiyatına göre asla alınmayacak sistemler.Ne kadar bunlar?
intel ve nvidia olması gerekiyor düz 4060 olan sistem 28k 4060ti olan 30kİşlemci intel alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben olsam işlemciyi amd seçerim ekran kartı tercihen nvidia fp için amd seçerim
4060 olan 28k 4060ti olan 30kİkiside büyük ihtimalle fiyatına göre asla alınmayacak sistemler.Ne kadar bunlar?
Sistemler almaya değmez ilerde yükseltmeye kalksan yükseltemeyeceksin2 tane sistem topladım öneri istemiyorum şimdi almicam zaten sadece bu topladığım 2 sistemden hangisi alınır söyler misiniz? Bütçem kısıtlı dolayasıyla aradaki farka değer mi?
zaten ucuz olsun diye topladım sizce aradaki farka değer mi hangisi alınırUcuz olsun diye uğraşmış biraz sanki öyle geldi bana
İkisi de alınmazzaten ucuz olsun diye topladım sizce aradaki farka değer mi hangisi alınır
işlemci intel ekran kartıda nvida olucak bana kalsa sorun yok ama öyle istiyorSistemler almaya değmez ilerde yükseltmeye kalksan yükseltemeyeceksin