topladığım pc nasıl olmuş

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
616

Anakart nasıl olmuş daha iyi olabilirmiymiş
güç kaynağı nasıl olmuş
depolama yok onu siz önerin
ekran kartınıda 2. el önerin iderlik
bütçe soran arkadaşlar için almıyacağım sadece pc bilgimi geliştirmek için canım sıkılınca topluyorum kusurlarını söyleyin lütfen.

RAM farklı bir model seçilebilir.
SSD olarak Patriot Burst.

güç kaynağı nasıl olmuş
bütçe soran arkadaşlar için almıyacağım sadece pc bilgimi geliştirmek için canım sıkılınca topluyorum kusurlarını söyleyin lütfen.
Sen almayacaksın ama yine de bütçe yazman gerekir bence çünkü bütçeye göre pc toplanır pcye göre bütçe değil
Onun dışında ssd patriot burst ve güzel gözüküyor belki bir tık ram yükseltilebilir

Sen almayacaksın ama yine de bütçe yazman gerekir bence çünkü bütçeye göre pc toplanır pcye göre bütçe değil
Onun dışında ssd patriot burst ve güzel gözüküyor belki bir tık ram yükseltilebilir
tamam bütçe belirtirim birdahakine ekran kartı önerebilir misiniz? çok uçuk bir fiyatı olmayacak şekilde 2. el stok olmadığından idarelik

eğer sistem oyun içinse h410 anakart+ 10100f işlemci daha uygun olur

intel 11. nesil desteklemediğinden pek intel taraftarı değilim amd kısmındada r3 3100 var ve r5 1600 de oyun kısmında güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he birde hangi anakartlar desteklemiyor 11. nesil onlarıda söylermisin ona görede intel toplayayım birtane :D

güç kaynağı nasıl olmuş
ekran kartınıda 2. el önerin iderlik
bütçen ne kadar ve ssd olarak patriot alın

intel 11. nesil desteklemediğinden pek intel taraftarı değilim amd kısmındada r3 3100 var ve r5 1600 de oyun kısmında güzel

he birde hangi anakartlar desteklemiyor 11. nesil onlarıda söylermisin ona görede intel toplayayım birtane :D
1600 af al alıcaksan

h410 ve b460 desteklenmiyor sadece z490 destekleniyor diye biliyorum

Geri