Topladığım sistem güzel mi?

o fiyata alınmaz. o fiyata 2070super sistem toplanır bakmayın hiç buna.

Dostum işlemciyi 3600'e düşürüp S2H takarsan 16GB RAM alabilirsin + olarak 500GB M.2'ye o kadar para verme WD Blue M.2 SSD'lerine göz at. 2070 almak yerine ya 2070S ya da 2060S alın.

Dostum işlemciyi 3600'e düşürüp S2H takarsan 16GB RAM alabilirsin + olarak 500GB M.2'ye o kadar para verme WD Blue M.2 SSD'lerine göz at. 2070 almak yerine ya 2070S ya da 2060S alın.
İlerde ram arttırdığımda s2h yeterli olur mu?

İleride RAM arttırırken sıkıntı yaşayabilirsin, S2H'ı günü kurtarsın diye öneriyoruz. B450 TUF Gaming'lere bakın @crazyreign kullanıyordu diye hatırlıyorum.
Bakın hocam bu arkadaşın kasa toplama fikrine girdiğinden beri her konusunda varım ve ısrarla demediğimi almıyor :D

İleride RAM arttırırken sıkıntı yaşayabilirsin, S2H'ı günü kurtarsın diye öneriyoruz. B450 TUF Gaming'lere bakın @crazyreign kullanıyordu diye hatırlıyorum.
Bakın hocam bu arkadaşın kasa toplama fikrine girdiğinden beri her konusunda varım ve ısrarla demediğimi almıyor :D
Hocam cidden kafam çok karışık denilenleri unutuyorum o yüzden de yeni konu açıyorum foruma yeni katıldım eski mesajları göremiyorum

Hocam cidden kafam çok karışık denilenleri unutuyorum o yüzden de yeni konu açıyorum foruma yeni katıldım eski mesajları göremiyorum
Benden daha eskisin be! Evet bildirim sisteminde sıkıntılar var.

Hocam sistem hoş okey ama 3600x gereksiz 3600 yapıp soğutucu alın. Ayrıca şuan 2070s incehesap gaming gecesinde var alın çok güzel olur.
Önerebileceğiniz oğsutucu var mı soğutucu almasam 1 2 ay götürebilir mi sonrasında tekrar para toplayıp alabilirim belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,124
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri