Topladığım Sistem İyi mi? Önerilerinizi Bekliyorum

Güzel sistem ama 2tb daha iyi olur yaparsanız, bazen 50k civarınada 9070xt sistemler düşüyor onları yükselterek daha fp sistem yapabilirsiniz.

Güzel sistem ama 2tb daha iyi olur yaparsanız, bazen 50k civarınada 9070xt sistemler düşüyor onları yükselterek daha fp sistem yapabilirsiniz.
degerli onerınız ıcın saolun 2tb evet yapabılırım ama suanda yıllardır kullandıgım bılgısayar 1 tb ve sadece 600gb dolu yanı ben okadar yere gerek duyan bırısı olmadıgım ıcın bunu sectım, hem ıslemcı hemde ekran kartı zaten 50k astıgı ıcın pek mumkun degıl gıbı

degerli onerınız ıcın saolun 2tb evet yapabılırım ama suanda yıllardır kullandıgım bılgısayar 1 tb ve sadece 600gb dolu yanı ben okadar yere gerek duyan bırısı olmadıgım ıcın bunu sectım, hem ıslemcı hemde ekran kartı zaten 50k astıgı ıcın pek mumkun degıl gıbı
Rica ederim siz sağolun, ben 240gbtan 1 tbta geçtim yetmemeye başladı. .D

raijintech almayın 9070xt düşünüyorsanız fsp nin vista gold olan psu suna bakın ayrıca am5 sokette msı problemli diyor millet işini şansa bırakma asrock anakart bakın

sadece oyun oynayacaksanız 9600x de kullanabilirsiniz 1080p kullanacaksanız 9700x kalsın ramlerin değerleri kötü değil ama belki kingston gibi daha bilinen sağlam bir markaya bakabilirsiniz

Rica ederim siz sağolun, ben 240gbtan 1 tbta geçtim yetmemeye başlad

sadece oyun oynayacaksanız 9600x de kullanabilirsiniz 1080p kullanacaksanız 9700x kalsın ramlerin değerleri kötü değil ama belki kingston gibi daha bilinen sağlam bir markaya bakabilirsiniz
Sadece oyun için işlemciyi ilk 9800xd3 olarak düşünüyordum ama fazla yüksek performs ve maliyet acisindan 9700x tercih ettim daha düşersem sistemde darbagoz ve fps de düşüş olacağını düşünüyorum ram olarak bilenen markalar fiyat olarak cebini yakıyor ki bu ram markasida şu dönemde çoğu kişi tercih ediyorndiye sectim hem fiyat olarak da uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece oyun için işlemciyi ilk 9800xd3 olarak düşünüyordum ama fazla yüksek performs ve maliyet acisindan 9700x tercih ettim daha düşersem sistemde darbagoz ve fps de düşüş olacağını düşünüyorum ram olarak bilenen markalar fiyat olarak cebini yakıyor ki bu ram markasida şu dönemde çoğu kişi tercih ediyorndiye sectim hem fiyat olarak da uygun
Yazım hataları için kb klavye otomatik düzelmiş bazı yerleri

benzer bütçe ile ben de arayış içindeyim. Parçaların bir kısmı bende de aynı. Soğutucu olarak hava soğutucu yeterli olacağı için Thermalright Peerless Assassin 120 seçtim. Psu için High Power Performance FS 850 watt, kasa ise Vento VG16AL düşünüyorum, bakalım.

9600x de hafif bir darboğaz başlar büyük ihtimalle ama 9700x de yaşamazsınız evet ramler değerlerine ve diğerlerine göre baya bi uyguna geliyor alırsanız şimdiden hayırlı olsun ama bu sistemin hakkı en az 2k ya çıkabilirseniz 2k monitör alın

Geri