Topladığım sistem nasıl bir eksiği varmı

Hocam size zahmet olacak ama rica etsem nekadar tuttuğunu hesablayabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı 2.el düşünebilirsin ayrıca Mouse yerine Vxe r1 kulaklık yerine de Fifine h9 al mükemmel setup olur.
Bencede bunları alıcam ozmn

Son düzenleme:
Hocam size zahmet olacak ama rica etsem nekadar tuttuğunu hesablayabilirmisiniz

Bencede bunları alıcam ozmn
son bütçeye 10k ekleyin hocam tam parçalar baştakiyse

son bütçeye 10k ekleyin hocam tam parçalar baştakiyse
İşte gaming Anakart + kasa + işlemci + soğutucu değisti bide ekipmanlardan mouse ve kulaklık değişti ama masraf çok oluyosa eğer 9700x e geri dönüş yapıp soğutucu yu değiştirmeye bilirim çıkan fiyata göre değişir ama 5+ yıl fazla fps oyunlarını oynamak istiyorum

İşte gaming Anakart + kasa + işlemci + soğutucu değisti bide ekipmanlardan mouse ve kulaklık değişti ama masraf çok oluyosa eğer 9700x e geri dönüş yapıp soğutucu yu değiştirmeye bilirim çıkan fiyata göre değişir ama 5+ yıl fazla fps oyunlarını oynamak istiyorum
hocam ekipmanları tam anlamadığımdan 7800x3d sıvı soğutmalı monitörlü 71k tuttu

Ekipmanlar Fifine h9, Vxe r1 , AKKO Monsgeek Fun60 Pro Shine-through Black Hall Effect Argb Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye veya AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AKKO aralarında neredeyse hiçbir fark yok birkaç fark vardır belki ama neredeyse hiç fark yok

Akkonun da stoklar tükenmis ama napacam bilmiyorum

Ekipmanlar Fifine h9, Vxe r1 , AKKO Monsgeek Fun60 Pro Shine-through Black Hall Effect Argb Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye veya AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AKKO aralarında neredeyse hiçbir fark yok birkaç fark vardır belki ama neredeyse hiç fark yok

Akkonun da stoklar tükenmis ama napacam bilmiyorum
hocam ekipman kolay iş ya bence wraith in modellerinden alın herkes tercih ediyor

Onerdiginiz benim sistemin hakkını verebilecek klavye varmıdır

Ekipmanlardan anlıyorsanız bana ekipman linki atabilir misiniz
hocam ekipmandan çok anlamıyorum ama işte oyuncuların tercih ettiği wraith in modelleri var ben senelerdir razer kullanıyorum memnunum o yüzden bir şey demiyim

hocam ekipmandan çok anlamıyorum ama işte oyuncuların tercih ettiği wraith in modelleri var ben senelerdir razer kullanıyorum memnunum o yüzden bir şey demiyim
Bi klavye kaldı normalde bulmuştum ama stok sorunu var

Akko muadili varmıdır

Bi klavye kaldı normalde bulmuştum ama stok sorunu var

Akko muadili varmıdır
bilmiyorum hocam razer kullanıyorum ben o tarz modelleri bilmiyorum

Geri