Topladığım Sistem Nasıl?

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
18000
Arakadaşlar bu sistemi yaklaşık 17-18k ya alacağım pederin arkadaşı bilgisayarcı sistemin özellikleri şöyle ;

Quadro m4000 ekran kartı
Ryzen 7 1800x işlemci
1tb ssd disk
Asus anakart ( modelini bilmiyorum )
32 gb ram
1000wat powe suplay thermaltake kasa
27'' 144hz asus monitör

SİZCE SİSTEM NASIL MÜHENDİS BİRİ KULLANMIŞ DAHA ÖNCEDEN BAŞKA Bİ SİSTEM ÖNERİNİZ VAR MI YOKSA BU İYİ Mİ 17-18 k ya monitör dahil sistem toplamak istiyorum

i3 13100F ve Rx 7600lü bir sistem toplayabilirsin 18binlik bütçeye.
Bu kadar eski bileşenlerle bir bilgisayar önermem. Kullanılmaz değil fakat ömrü çok uzun olmaz.

i3 13100F
Rx 7600 Sapphire Pulse
Asus Prime H610M
Gamepower Mythril 80+ PSU Dahil (Çok iyi bir marka değil fakat ek bütçe yaratana kadar idare edebileceğin bir ürün.)
Kingston NV2 SNV2S/1000G
Apacer Panther 3200 mhz 2x8=16GB DDR4 RAM

Bu konfigde maalesef Monitör ekleyemedim. Bazı yerlerden kısarak (Mesela 1TB SSD yerine 240SSD + HDD yaparak, RAM'i ilk başta 8GB alarak, RX 7600 yerine RX6600 alarak, Kasa+PSU kombosunu daha uygun fiyatlı seçerek) monitör bütçesi de yaratabilirsin.

Sakın alma hocam bu fiyata bu kadar eski parçalar çok saçma

Arakadaşlar bu sistemi yaklaşık 17-18k ya alacağım pederin arkadaşı bilgisayarcı sistemin özellikleri şöyle ;

Quadro m4000 ekran kartı
Ryzen 7 1800x işlemci
1tb ssd disk
32 gb ram
27'' 144hz asus monitör

SİZCE SİSTEM NASIL MÜHENDİS BİRİ KULLANMIŞ DAHA ÖNCEDEN BAŞKA Bİ SİSTEM ÖNERİNİZ VAR MI YOKSA BU İYİ Mİ 17-18 k ya monitör dahil sistem toplamak istiyorum
bu ne knkm uzak dur valla sıfıra fıstık gibi sistemler var 15 16 k ya

Quadro m4000 ekran kartı
Ryzen 7 1800x işlemci
1tb ssd disk
32 gb ram
27'' 144hz asus monitör

La bu ne allah kurtarsın pedere bir daha o bilgisayarcının yanına yaklaşmasın gösterdiğin sistem 3k etmez ve ikinci el kesinlikle alınmaz ya.

La bu ne allah kurtarsın pedere bir daha o bilgisayarcının yanına yaklaşmasın gösterdiğin sistem 3k etmez ve ikinci el kesinlikle alınmaz ya.
HABCHASCBHSACBASCHA tamamdır hocam söylerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ne knkm uzak dur valla sıfıra fıstık gibi sistemler var 15 16 k ya
hocam şu anda güzel bi sistem önerebilir misiniz

i3 13100F ve Rx 7600lü bir sistem toplayabilirsin 18binlik bütçeye.
Bu kadar eski bileşenlerle bir bilgisayar önermem. Kullanılmaz değil fakat ömrü çok uzun olmaz.

i3 13100F
Rx 7600 Sapphire Pulse
Asus Prime H610M
Gamepower Mythril 80+ PSU Dahil (Çok iyi bir marka değil fakat ek bütçe yaratana kadar idare edebileceğin bir ürün.)
Kingston NV2 SNV2S/1000G
Apacer Panther 3200 mhz 2x8=16GB DDR4 RAM

Bu konfigde maalesef Monitör ekleyemedim. Bazı yerlerden kısarak (Mesela 1TB SSD yerine 240SSD + HDD yaparak, RAM'i ilk başta 8GB alarak, RX 7600 yerine RX6600 alarak, Kasa+PSU kombosunu daha uygun fiyatlı seçerek) monitör bütçesi de yaratabilirsin.
hocam monitör dahil istiyorumda yardımcı olma şansınız var mı

HABCHASCBHSACBASCHA tamamdır hocam söylerim

hocam şu anda güzel bi sistem önerebilir misiniz

hocam monitör dahil istiyorumda yardımcı olma şansınız var mı
oyun mu oynayacaksın ve oynayacaksan ne tür bekletin ne knkm yani bütçeyide söyle

oyun mu oynayacaksın ve oynayacaksan ne tür bekletin ne knkm yani bütçeyide söyle
evet hocam valorant ve hikayeli oyunlar oynayacağım beklentim çok kasmasın akıcı bir şekilde oynayayım bütçe monitör dahil 17-18k 19 u zorlayabilirim

monitör öneriniz var mıdır
knkm monitör den pek anlamam ayrı bi konu aç istersen ona

ama
yeni video izleyebilirsin

ama
pahalıymış sana daha ucuz bişey lazım sanırsam tabi özelliklerine göre fiyatı iyi ama sana 144 hz bir şey yeter sanırrsam

ama

pahalıymış sana daha ucuz bişey lazım sanırsam tabi özelliklerine göre fiyatı iyi ama sana 144 hz bir şey yeter sanırrsam
evet hocam 144 veya 165 falan yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,880
Üyeler
195,484
Son üye
semih çetinoğlu
Geri