Samed İsmail
80+
- Reaksiyon skoru
- 212
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dogru o yüzden 3900X alırım4. Nesil x570 le uyumlu olmayacak
Dogru o yüzden 3900X alırım4. Nesil x570 le uyumlu olmayacak
Aynen knk dolar artıyo fiyatlarda artıyo zarara girersiniz sonraHocam sistem gayet güzel ve uzun seneler iş yapar. Ancak şu sıralar sistem toplamayın.
Klavye içime sindi yukarıda dedigim gibi işlemciyi ileride degiştirecegim peki klavye olarak ne önerirsin?klavye gereksiz düşük olmuş. Ayrıca işlemciyi de yükselt. Güçlü bir erkan kartın var. Biraz daha ekleyip işlemciyi de yükselt.
Çok rahat yeter o işlemci hem soğutucu var yetmez ise overlock yapabilirklavye gereksiz düşük olmuş. Ayrıca işlemciyi de yükselt. Güçlü bir erkan kartın var. Biraz daha ekleyip işlemciyi de yükselt.
Şuan intel almak çok saçma ve 3-4. kez diyorum işlemciyi sonra degiştirecegim.işlemci intel i5 -i7 veya amd ryzen7 olasa daha iyi olurdu
Hocam itopya daha pahalıgüzel bi sistem ama buna benzer itopya.com adresinde daha az fiyat performans sistem vardır buna benzeyen bi bakmanı öneririrm
Zaten SSD var.Dostum ssd al bence
Bu kadar para verip JD almak çok mantıksız bence şuan hala Razer alma yanındayım çünkü denedim ve çok hoş.Güzel sistem ama Razer kulaklığın yerine Hyperx, steelseries ya da James Donkey f/p olarak daha iyidir.
Alacagım yerde sadece blue switch kalmış ben ise red istiyorumKlavye olarak gamepower ogre alınabilir benceincelemesi var
Valla kulaklık çok güzel ve woxic de önerdi ve kullanıyorda (sponosru tabikide önericek ama denedim) normalde glorius model o alıcakdım fakat bunu buldum ve daha küçük oldugu için bunu alasım geldi sinerjiden olması lazım ve max 500TL.Kulaklık değişmenizi öneririm. Mouse için bütçeniz ne kadar? Daha iyi bir şeyler önerebiliriz. Onun haricinde güzel sistem.