Topladığım Sisteme Yorum/Öneri

Kasa küçük atx kasa olması lazım
Hocam bana küçük kasa daha tatlı geliyor illa atxe gerek yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ekran kartı kasaya sığar mı ki :D kasa küçük geldi.
Sığıyor hocam (:

Bu sistem estetik açıdanda bileşen açısındanda güzel;
Hocam bileşen açısı derken sadece işlemci olarak iyi fakat bence sırf 9600x için 5k üstüne çıkmaya değmez

Sığıyor hocam (:

Hocam bileşen açısı derken sadece işlemci olarak iyi fakat bence sırf 9600x için 5k üstüne çıkmaya değmez
Hocam o zaman bunu alın;

Sığıyor hocam (:

tatlı gelsede kasada çok kötü durur bende 7800xt var kasa büyük güzel duruyo ama keşke birazdaha uzun olsaydı mesela kasa daha iyi olurdu bide hava akışından dar alanda kötü olabilir

tatlı gelsede kasada çok kötü durur bende 7800xt var kasa büyük güzel duruyo ama keşke birazdaha uzun olsaydı mesela kasa daha iyi olurdu bide hava akışından dar alanda kötü olabilir
Hocam peki akvaryum kasa olarak ne önerirsiniz?
P500C'nin stoğu yok

Hocam birde ilk kez pc toplayacağım onun hevesi var o yüzden hazır sistem istemiyorum,topladığım sistemi yorumlasak (:
Hocam ramleri direkt 32gb yerine 16x1,16x1 olarak alsan daha hesaplı olmaz mı?Anakartı ilk defa gördüm, bugün çıktı herhalde 😀

Hocam ramleri direkt 32gb yerine 16x1,16x1 olarak alsan daha hesaplı olmaz mı?Anakartı ilk defa gördüm, bugün çıktı herhalde 😀
Hocam bende anakartı ilk kez gördüm (: f/p olarak güzel geldi,1x16 zaten nerede ise aynı paraya denk geliyor ve 6000mhz cl30 olmuyor bu ram çok f/p olduğu için bunu tercih ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri