Neler Yeni

Öneri Toplam 3000-3500 TL Bandında Klavye-Mouse Önerisi verir misiniz?

Synioxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Bütçe
3500
Selam gençler. FPS ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Klavye ve mouse önerisi istiyorum sizlerden, ikisininde bir driver programı olursa çok iyi olur. Önerebileceğiniz neler var? Ekipmanları atarken link olarak değilde isim olarak verseniz çok daha iyi olur linkler çok yavaş çalışıyor çünkü, teşekkürler şimdiden.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
İnce hesap gaming gecelerinde uygun güzel klavye oluyor acelen yoksa ordan indirimle al bazen asus rog flare ll klavyesi güzel o gaming gecesinde sürekli görüyorum

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yağız Arslan Baytekin
Selam gençler. FPS ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Klavye ve mouse önerisi istiyorum sizlerden, ikisininde bir driver programı olursa çok iyi olur. Önerebileceğiniz neler var? Ekipmanları atarken link olarak değilde isim olarak verseniz çok daha iyi olur linkler çok yavaş çalışıyor çünkü, teşekkürler şimdiden.
klavye olarak havit gamenote KB 885l önerebilirim
mouse olarak vxe r1 se önerebilirim driverı var mı bilmiyorum ama kaliteli olduğunu biliyorum

Synioxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnce hesap gaming gecelerinde uygun güzel klavye oluyor acelen yoksa ordan indirimle al bazen asus rog flare ll klavyesi güzel o gaming gecesinde sürekli görüyorum
Hocam henüz PC'm yok yazın almayı düşünüyorum onun için indirim takip etmem pek mümkün değil ama dediğiniz gerçekten kârlı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
klavye ajazz ak 992
mouse deluxe m800 ultra

Top Bottom