Toplama iyi mi?

Bu yanlış bir bakış açısı. Neye göre vazgeçilmez mesela? Eğer kişi sık sık oyun oynayacaksa vazgeçilir. Ancak daha çok bilgisayarın işlemcisine yüklenecekse o zaman vazgeçilmez. Ki 2 işlemcide kötü değil. Attan inip eşeğe binmeyecek sonuçta.
haklı olabilirsiniz, oyun ağırlıklı olacak. fakat ram almıştım 1.5 hafta oldu :(

yazmadım fakat sana yazayım, seçeneklerim arasında vardı fakat 100tl değer mi dedim :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hazır değil, kendim ayrı ayrı alıyorum.
önerin için teşekkürler.
Bence ekran kartını.5600xt yapabilirsin 2050tlye görmüştüm bı ara 2100lere kadar düşerse bakabilirisn gamimg geceaindenn

o model alınır mı?
İncelemelerime göre 70C 72C üstüne geçmedi. Kasanıza göre değişebilir, Gamepower gibi kalitesiz fanlara sahip olan bir kasanız var ise ısınacaktır. Mesh panel olup kaliteli bir marka "Corsair, Cooler Master, Dark" gibi markalar ise sorun oluşturmaz.

İncelemelerime göre 70C 72C üstüne geçmedi. Kasanıza göre değişebilir, Gamepower gibi kalitesiz fanlara sahip olan bir kasanız var ise ısınacaktır. Mesh panel olup kaliteli bir marka "Corsair, Cooler Master, Dark" gibi markalar ise sorun oluşturmaz.
kasam dark Diamond pro mesh

Ben olsam 1660s alırdım
neden peki?

kasam dark Diamond pro mesh

neden peki?

Nvidia olduğu icinsahsen AMD bin driveri vs si ile uğraşmam sizinki ile aynı siatemi düşünüyorum anakartimi aldım sadece kasam mb511 idi galiba corsairin yanlış yazmışta olabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri