Toplama pc için seçtiğim parçalar nasıl

quadoo

80+
Reaksiyon skoru
71
Trendyol sepetim böyle
Hepsiburada sepetimde fotoğraftaki gibi.
Bu iki siteden seçme sebebim vadesiz taksit seçeneğidir. Aşırı uçuk fiyatlı bişey olduğunu düşünmüyorum , öğrenciyim gelen burslarla ödeyeceğim.
Göze batan , değiştirmem gereken parçalar varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
Birde monitör ve kasa önerisi yapabilir misiniz. 24” ağırlıklı fps oyunları oynayacağım. Teşekkürler şimdiden

Ekler

• IMG_1690.webp
    IMG_1690.webp
    127.7 KB · Hit: 27
o işlemciyi o anakarta takamazsın aldıysan direkt iptal et siparişi

Trendyol sepetim böyle
Bu iki siteden seçme sebebim vadesiz taksit seçeneğidir. Aşırı uçuk fiyatlı bişey olduğunu düşünmüyorum , öğrenciyim gelen burslarla ödeyeceğim.
Birde monitör ve kasa önerisi yapabilir misiniz. 24” ağırlıklı fps oyunları oynayacağım. Teşekkürler şimdiden
Anakart ram am4 (ddr4) işlemci am5 (ddr5) olmuş uyumsuz, takıp kullanamazsın, 5600 falan alman lazım işlemci olarak ya da anakart ve ram am5 alıcaksın.

Trendyol sepetim böyle
o ramleri alma sakın ddr4 16 gb rame 7500 tl verilmez 2.elde 32 gb ram alıyorsun bu paraya

arkadaşların dedigi gibi 7500f i o anakarta takamazsınız ryzen 5600 bakmanız lazım

o ramleri alma sakın ddr4 16 gb rame 7500 tl verilmez 2.elde 32 gb ram alıyorsun bu paraya

arkadaşların dedigi gibi 7500f i o anakarta takamazsınız ryzen 5600 bakmanız lazım
Hocam Piyasada sıfır bu fiyatlara ve dediğim gibi toplu bir param yok taksit benim için öncelik. İşlemciyi de değiştirdim gözümden kaçmış.

Hocam Piyasada sıfır bu fiyatlara ve dediğim gibi toplu bir param yok taksit benim için öncelik. İşlemciyi de değiştirdim gözümden kaçmış.
o zaman am4 almayın am5 toplayın ddr4 e o parayı vericeksen git adam gibi am5 ve ddr5 diz geç

sırf taksitli olucak diye tek tek toplamanıza gerek yok. taksitli hazır sistemlerde var. direkt hazır alırsanız tek tek toplamaya göre daha uygun fiyata gelir zaten hazır kasanın amacı o

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sanırım çok anlamıyorsunuz bu konulardan bence pişman olmamanız için almadan yada şimdi bütçenizi ve beklentinizi söyleyin ona göre en uyumlu ve performasnslı parçaları önerelim
Bütçe kasa için 46-47k ama taksit önceliğim bu yüzden diğer sitelere pek girmedim sinerji 3 taksit yapıyor vadesiz ben ödeme yapamam ki o kadar

Trendyol sepetim böyle

butcen ne totalde hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,549
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri