toplama pc önerisi

kendim şuan aynı sistemi kullanıyorum tek bir farklı parça yok istersen değelerini ve fotoğraflarını atabilirim çok memnunum

burası 6.449 tl kasayı da kendiniz seçe bilirsiniz

burası 6.449 TL kasayı da kendiniz seçe bilirsiniz

500 TL'ye kasa+PSU yerine fırın+C4 alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman tüm siteleri suçlamak lazım bu nasıl mantık? Sorunlu çıkarsa sende iade et bu kadar basit bu mantıkla hiçbir yerden alışveriş yapılmaz.

Normal hazır sisteme lafım yok, indirimli hazır sisteme lafım var. Neden her gün ''XX sistem sorunu'' diye konu görüyoruz? Neden farklı farklı sitelerden toplayanlar sorun yaşamıyor?(sorun yaşasa bile çok az)

Normal hazır sisteme lafım yok, indirimli hazır sisteme lafım var. Neden her gün ''XX sistem sorunu'' diye konu görüyoruz? Neden farklı farklı sitelerden toplayanlar sorun yaşamıyor?(sorun yaşasa bile çok az)
Şöyle ki dostum ben normal hazır sistemden bahsediyorum yani İtopya gibi 2.el ssd ya da incehesap gibi sorunlu parçalar koyulan sistemlerden bahsetmiyorum. Her hazır sistemde bir kusur vardır bu da ucuz etin yahnisi oluyor zaten.

belki biraz esneyebilir sınır 7 bin tl dememiş 7bin tl civarı demiş. İndirimle falan uyguna güzel kasa psu alabilir. Her şeyi kötülemek zorunda değilsiniz başkasının fikrine saygılı olun az.

kendim şuan aynı sistemi kullanıyorum tek bir farklı parça yok istersen değelerini ve fotoğraflarını atabilirim çok memnunum
eyv
kral

ssd biraz 500 gb lık önerirmisin

Son düzenleme:
Geri