Herkese merhabalar. Hali hazırda ryzen 5 3600 rtx rog strix 2060 6gb toplama bir sistemim var ve yeni bir sistem toplamaya karar verdim . uzun suredır pc bileşenlerinden uzak olduğumdan dolayı tavsiye ve öneri sormak için konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim. hepsiburada taksit fırsatını değerlendırmek için Asus TUF-RTX5070TI-O16G-GAMING-NVIDIA-GEFORCE-RTX 5070 TI-16GB GDDR7-256bit--OC-2xHDMI-3xDP-RGB-DLSS4 EKRAN KARTI ve AMD Ryzen 7 7800X3D Soket Am5 5.0ghz 96MB 120W 5nm 100-100000910 Tray Fansız Işlemci yi satın aldım . fakat bütçemı şuan için doldurduğum için geri kalan parçaları zamana yayarak indirim ve fırsatları değerlendirerek toplamaya çalışacagım . Bu 2 parçaya uyacak anakart f/p ram ve diğer parçalar için tavsıye önerileriniz beklıyorum. burdan yola çıkarak bellı marka ve modellerı belırleyıp denk geldikçe satın alıcam. Anakart için şuan ıcın 10-13k arası butce belırledım . ram için 10-13 k butcem var . maalesef ram fiyatları ve durumundan yenı haberım oldu . kasa ve psu ıcın bır fıyat belırlemedım açıkcası. psu ıcın bu sısteme yetecek bir psunun 1 tık üstünü almayı planlıyorum . m2 ssd sıvı sogutma f/p urun tavsıyelerını beklıyorum . suankı kasamı yaklasık 5 senedir kullanıyorum ve yenı toplayacagım cıhazıda aynı şekilde uzun seneler kullanmak ıcın topluyorum . o yüzden belırledıgım fıyatların ustune almaya deyecek ürünler için çıkabılırım. şimdiden tavsıye ve öneri verecek arkadaslara teşekkür ediyorum.
İYİ FORUMLAR.
İYİ FORUMLAR.