Toplama sistem önerisi daha önce bilgisayarım olmadı

bonaless

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
Merhaba bu toplama bilgisayar nasıl acaba daha önce hiç bilgisayarım olmadı da bütçemde sınırlı öyle yüksek seviyeli oyunlar oynamayacağım cyperpunk gibi valo cs fln arada tek oyunculu oyunlar oynarım tlou gta gibi sizce nasıl teşekkür ederim
Sizce nasıl

Merhaba bu toplama bilgisayar nasıl acaba daha önce hiç bilgisayarım olmadı da bütçemde sınırlı öyle yüksek seviyeli oyunlar oynamayacağım cyperpunk gibi valo cs fln arada tek oyunculu oyunlar oynarım tlou gta gibi sizce nasıl teşekkür ederim
Sizce nasıl
Butcenin sinirli olmasina bakarsak evet yeterli bir sistem. ama sana gercekten onemli birkac tavsiyede bulunmak istiyorum ram 8 gb %95 yetmeyecek yukseltmen gerekli. Ayrica 500 gb ssd de cok az hemen dolar 2 oyun kurdunmu. ama bence onceligin ram olsun diger parcalar gayet guzel

Sizce nasıl

Butcenin sinirli olmasina bakarsak evet yeterli bir sistem. ama sana gercekten onemli birkac tavsiyede bulunmak istiyorum ram 8 gb %95 yetmeyecek yukseltmen gerekli. Ayrica 500 gb ssd de cok az hemen dolar 2 oyun kurdunmu. ama bence onceligin ram olsun diger parcalar gayet guzel
Evet ram 16 1 tb SSD yetermi sence teşekkür ederim
Baktım da 2 tane 8 GB ram kullanılmış zaten tek 1 tb SSD koymak gerekiyor

Son düzenleme:
Evet ram 16 1 tb SSD yetermi sence teşekkür ederim
Baktım da 2 tane 8 GB ram kullanılmış zaten tek 1 tb SSD koymak gerekiyor
Attığım konudakilerden seçebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,307
Üyeler