Toplama ve ya Hazır sistem önerisi

Teyfikk

80+
Reaksiyon skoru
2
Hocam merhabalar bir zamanlar tekrar hazır sistem önerisi sormuştum şuan bütçeyi biraz daha yükseltebildim fakat taksitlenirse mükemmel olur toplama yapıldığında ekstra bütçe eklemek gerekicek ama hangisi daha iyi olursa onu alırım.

30.000-40.000 TL bütçem var beyaz bir sistem istiyorum kasa haricinde monitör öneriniz olursa çok memnun kalırım.

Çoğunlukla Fps oyunu oynuyorum fakat Hikaye oyunlarınıda oynamak istiyorum Örneğin Rdr2,God Of War,Detroit gibi oyunlar üzmeyecek bir pc önerirseniz çok sevinirim zor bir birikim sonucunda alabiliyorum.

Hocam merhabalar bir zamanlar tekrar hazır sistem önerisi sormuştum şuan bütçeyi biraz daha yükseltebildim fakat taksitlenirse mükemmel olur toplama yapıldığında ekstra bütçe eklemek gerekicek ama hangisi daha iyi olursa onu alırım.

30.000-40.000 TL bütçem var beyaz bir sistem istiyorum kasa haricinde monitör öneriniz olursa çok memnun kalırım.

Çoğunlukla Fps oyunu oynuyorum fakat Hikaye oyunlarınıda oynamak istiyorum Örneğin Rdr2,God Of War,Detroit gibi oyunlar üzmeyecek bir pc önerirseniz çok sevinirim zor bir birikim sonucunda alabiliyorum.
İncehesap gaming gecesini bekleyin. Cuma 22:00'da başlıyor iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. FPS oyunlarında üst seviye misiniz?

İncehesap gaming gecesini bekleyin. Cuma 22:00'da başlıyor iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem önerebiliriz. FPS oyunlarında üst seviye misiniz?
Evet genelde FPS oyunları oynuyorum ama hikayelide fazlasıyla oynayacağım. AMD Ekrankartı ısınma problemi olduğu için çok sıcak bakmıyorum.

Evet haklısın çok istediğim için hiç bu gözle bakmamıştım
Abi cuma günü tekrar konu aç etiketle bizi indirim saatinde biz sana yardımcı oluruz en azından şansımız deneriz o gün çünkü fiyatlar hep sabit veya gereksiz artıyor.

Abi cuma günü tekrar konu aç etiketle bizi indirim saatinde biz sana yardımcı oluruz en azından şansımız deneriz o gün çünkü fiyatlar hep sabit veya gereksiz artıyor.
Ben hemen alamıyorum maalesef taksitli alacağım için o yüzden indirim beklemeye gerek yok.

geçenlerde arkadaşım bir sistem önerdi

Sistem şu: https://www.itopya.com/phoenix-5060...60-ti-oc-edition-16gb-16gb-ddr5-500gb-_h30007 nasıl ve ya başka bir sistem önerirmisin.

Hocam peşin fiyatına taksit ile alınabilir ama dediğimiz gibi indirimli daha iyi kasalar var eğer beklemek istemiyorsanız alınır bu kasa 5060 ti güzel karttır.
Beklemeye sorun yok ama şuan kredikartı yok taksit olmuyor ve indirime denk gelemiyorum ondan dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,493
Üyeler
183,128
Son üye
mehmtcln
Geri