Toplantı konuları ? arıyorum

dogalzel

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar markette çalışıyorum uzun zamandır ve yakında müdür yardımcısı oldum 2 ay kadar oldu ve toplantıya gireceğim topaltnı deneyimim yok markete özgü ne sorular sorabilirler fikir varsa çok iyi olur teşekkürler :) .

araştırma yapmak yerine teknoloji forumuna soru soran müdür yardımcısı ?

Marketteki müşteri memnuniyetini arttırmak için neler yapılabilir, marketin eksik yanları var mı sence varsa neler, kampanyalar hakkında birkaç şey ve marketin kar oranını arttırmak için sence neler yapılabilir diye sorabilirler.

araştırma yapmak yerine teknoloji forumuna soru soran müdür yardımcısı ?
arkadaş buraya fikir edinmek için gelmiş bence bunda sorun yok zaten konu dışında açmış konuyu ama forumda sevgili ile , spor ile , boş boş meseleler ile konu açanlara laf etmezsiniz ama yardıma ihtiyaç duyan adama "teknoloji formu burası " diye laf edersiniz
ya herkese laf et ya da sus

arkadaş buraya fikir edinmek için gelmiş bence bunda sorun yok zaten konu dışında açmış konuyu ama forumda sevgili ile , spor ile , boş boş meseleler ile konu açanlara laf etmezsiniz ama yardıma ihtiyaç duyan adama "teknoloji formu burası " diye laf edersiniz
ya herkese laf et ya da sus
Herkese laf ediyorum zaten o konuları trollemekten dolayı 2-3 uyarı yemişimdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

makalemi yazdım sadece fikir istemiştim teşekkür ederim :)
Ayrıca öyle bir cevap verdiğim için pardon,

1. Satışlarımızdaki son trendleri değerlendirmek için hangi analiz araçlarını kullanıyoruz?
  2. Müşteri memnuniyetini artırmak için planladığımız stratejiler nelerdir?
  3. Rekabet analizi yaparak rakiplerimize karşı avantajlarımızı nasıl güçlendirebiliriz?
  4. Stok yönetimi konusunda yaşadığımız zorlukları ele almak için ne tür önlemler alabiliriz?
  5. Personel eğitimi ve motivasyonunu artırmak için yeni yöntemler düşünüyor muyuz?
  6. Müşteri sadakati programları konusunda neler planlıyoruz ve bu konuda geri bildirim alabildik mi?
  7. Online satış kanallarını geliştirmek ve pazara daha etkin bir şekilde ulaşmak için ne tür adımlar atabiliriz?
  8. Çevresel sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk konularında süpermarket olarak neler yapıyoruz?
  9. Personel ve müşteri güvenliği ile ilgili süreçlerimizi gözden geçiriyor muyuz?
  10. İlgili tedarikçilerle olan ilişkilerimizi nasıl iyileştirebilir ve maliyetleri nasıl optimize edebiliriz?

Bu tür sorular sorulabilir.

Geri