medusa1
80+
en pahalıları ocakda alacaksın kanka sacma geldi
64 gb lazım hocamo rame tonla parayı dökeceğine git şundan iki tane söyle
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 PVV532G600C30K DDR5 Ram özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
okuma anlama falan var mı? anakartı öyle 4 ram slotlu alıp illada 2 slot ram alıcam diye inat ediyorsun. dediğimden iki tane almanı söyledim zaten. 32+32 kaç eder bir hesapla istersen.64 gb lazım hocam
Kardeş ya üslubunu düzelt. Ya da konumdan defol. Yazdığın şeyi şuan farkettim. İnsanlık hali dalgınlığıma gelmiş. İnsan gibi tepki veremiyor musun ?okuma anlama falan var mı? anakartı öyle 4 ram slotlu alıp illada 2 slot ram alıcam diye inat ediyorsun. dediğimden iki tane almanı söyledim zaten. 32+32 kaç eder bir hesapla istersen.
dostum ryzende quad chanel işe yaramıyor haberin olsun dual channel daha iyi öneri vermeokuma anlama falan var mı? anakartı öyle 4 ram slotlu alıp illada 2 slot ram alıcam diye inat ediyorsun. dediğimden iki tane almanı söyledim zaten. 32+32 kaç eder bir hesapla istersen.
Hocam aslında belli bir bütçe yok. Yani 100 bin civarı diyebilirim. Fakat esnek bir bütçe olarak düşünün. Duruma göre çıkabilirim. Ama 100 bini çok da geçmek istemiyorum. Çünkü ekran kartıyla işlemciye ayrı olarak 150 bin ayırdım. Onları en azından rahat alayim diyorumTotal bütçe ne?
dostum benim senle problemim yok sadece forumda sadece siz yoksunuz diger insanlarda var spam yapma demiştim sizde bir daha açmadınız şimdi 9800x3d çıkınca açtınız konuyu yardım etmeye geldim dogal olarakSenle en son kötü ayrılmıştık. Konuma gelmezsin sanıyordum
çok güldüm, ben quad channel performansı alırsın mı dedim komik şey senidostum ryzende quad chanel işe yaramıyor haberin olsun dual channel daha iyi öneri verme