O hızla sabaha iner ne 1 yılı dostum? Ben 1.3 hız ile Rdr2 yi ( 120 GB ) 30 saatte indirdimarkadaşlar utorrentden forza indiriyorum 44GB 2mb/sn geçmiyor böyle indirirsem 1 yılda bitmez bu nasıl hızlandırabilirim?
O hızla sabaha iner ne 1 yılı dostum? Ben 1.3 hız ile Rdr2 yi ( 120 GB ) 30 saatte indirdimarkadaşlar utorrentden forza indiriyorum 44GB 2mb/sn geçmiyor böyle indirirsem 1 yılda bitmez bu nasıl hızlandırabilirim?
1- o zaman oynama1=param yok
2=param yok
o zaman oyun oynama bu bir ihtiyaç değil bu bir istek.1=param yok
2=param yok
download 2 (muhtemelen indirdiğim için düştü şu anda normalde 16) upload 7downloadın kaç?
Kardeşim oyunları çıktığı sene oynamak zorunda değilsin. 2-3 sene beklerim en azından vicdanım rahat olur.param yok ne bahanesi?
bunlara laf anlatılmaz boşver senKardeşim oyunları çıktığı sene oynamak zorunda değilsin. 2-3 sene beklerim en azından vicdanım rahat olur.
baba parası. AYRICA SİZ NİYE BANA KARIŞIYOSUNUZ ARKADAŞ İNDİRMEK İSTEDİM İNDİRİYORUM SORUMU CEVAPLAYIN SADECE1- o zaman oynama
2- o zaman oynama
3- o pc nası aldın
3- o pc nasıl aldın
Beğenmiyorsan başka forumaİNDİRMEK İSTEDİM İNDİRİYORUM SORUMU CEVAPLAYIN SADECE
Sen kimseye emir veremezsin kardeşim terbiyeni takın.baba parası. AYRICA SİZ NİYE BANA KARIŞIYOSUNUZ ARKADAŞ İNDİRMEK İSTEDİM İNDİRİYORUM SORUMU CEVAPLAYIN SADECE
baba parasıyla oyun albaba parası
Aha 3060 ti'ye para veriyo, oyuna vermiyor. Bur da ayrı bir tip.İmzamdaki sistemle oyunlarımın %95 ini torrent indiriyorum. Valhalla rdr 2 gibi parasını hak eden oyunlar hariç. Crack Windowsunuzla korsana karşı çıkmaya devam edin siz
2 sene önce çıktı oyun zaten. git başka konuya insanların sinirini bozmaya çalışan random toxic kişi.Kardeşim oyunları çıktığı sene oynamak zorunda değilsin. 2-3 sene beklerim en azından vicdanım rahat olur.