Neler Yeni

torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
kardeşim tracker listesini değiştirmeyi deneyebilirsin. veya başka bir linkten indirmeyide dneyebilirsin. fitgirl repack şeklinde indirmenizi öneririm indirme işlem ikısa sürer sadece setupta beklersiniz
fitgirl repack yazıyor torrentden indiriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
10 yıldır kullanıyorum bir kere virüs bulaşmadı.
boş boş konuşuyorsunuz gerçekten. gidip en fake duran indir butonuna basarsanız tabikide virüs bulaşır
10 senedir crack oyun indiriyorumdur virüs bulaşmadığına dair kendimi kandırmaya çalışırım.

BBrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Berk Baydur
ama çok istiyosan sen deneyebilrisn :D

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
şanslısın o zaman yüzde 80 90ında virüs var
şanslılıkla alakası yok crackli oyunların neredeyse hiçbirinde virüs YOK. bilgi kirliliği yapmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz gidip en büyük en sahte duran ben virüslüyüm diye bağıran dev DOWNLOAD butonuna tıklıyorsunuz inen tüm programları kuruyorsunuz ve izin veriyorsunuz sonra diyorsunuzki crackli oyunların yüzde 90 ı virüslü. lütfen artık bilgi kirliliği yapmayın yalvarırım. korsanla ilgili yardım isteyen herkesin konusnun altına gidip saçma sapan konuşuyorsunzu ve yardım isteyen kişi hiçbir zaman istediğine ulaşamıyor sizin gibiler yüzünden. bilmiyorsanız konunun cevabını CEVAP VERMEYİN gidip konunun altına KORSANA DESTEK YOK yazmayın ÇÜNKÜ kurallarda öyle bir şey yok ! insanlar buraya yardım almak için geliyor bomboş doğruluğu olmayan tutarsız lafları ve forum üyeleri arasında çıkan kavgadaki mesajlar arasından çözümünü tek tek aramak için DEĞİL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom