Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Korsana destek çıkmayan herkesin bilgisayarında korsan var diyerek algı yapmayın.hmm....
Programlarım ve Steam envanterim;
Korsana destek çıkmayan herkesin bilgisayarında korsan var diyerek algı yapmayın.hmm....
tracker değiştirmeyi denedin mi ? çoğunlukla işe yarar ama büyük bir fark beklemearkadaş siz neyi tartışıyosunuz? bura bildiğin korsan vs orijinal yerine döndü. bi nasıl hızlandığını söyleyen yok.
yalnız ps kafede ki oyunlar crack, seni savunduğu konu hakkında bilgisi olmayan. Hem benim özel güçlerim var, korona bulaşmıyor bana. Maddi gücümde var ama kalkıp 2010lardan kalma oyuna 200tl vermem. Horizon 50tl lan kutuluEkonomik durumun el vermiyorsa gidersin ps kafeye istediğin gibi oynarsın kardeşim senin milletin emeğini çalmaya hakkın yok.
Sizin gibi konuyu çarpıtıp fakir edebiyatı yapmak için süslü kelimelere ihtiyaç duymuyoruz çünkü bizim sizin aksinize duyar kasmaya ihtiyacımız yok.kafanıza vura vura anlatmaya çalışıyoruz artık ama hala anlamamakta ısrarcısınız ve aklınıza diyecek süslü kelimeler gelmeyince hep aynı bahane hep aynı laf. orijinal ol biraz baydı artık bunlar
Ekonomik durumun el vermiyorsa gidersin ps kafeye istediğin gibi oynarsın kardeşim senin milletin emeğini çalmaya hakkın yok.
Korsana destek çıkmayan herkesin bilgisayarında korsan var diyerek algı yapmayın.
Alıntıyı görüntüle
Programlarım ve Steam envanterim;
Alıntıyı görüntüle
neEn iyi çözüm:
1-Programlama öğren.
2-Oyunu al.
3-Oyunun dosyalarını başka bir yere yedekle.
4-Oyunu iade et.
5-Oyunu crackle.
ben crack yüklüyorum diye normal bir insan değilim o zaman?
bir link atsan sevinirimde. hangisi güvenli bilmiyorum.Torrent indirme hızını güncel tracker ile arttırabilirsin.
Yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum 2 yıl indirim bekletemem.İndirim diye bir şey var akıllı bıdık.
Çoğu yeni oyun 250 TL ve üstü olduğu için (yüksek bütçeli) 250 TL’ye yuvarladım. Anlamadıysan açıklamaya devam edebilirim.bruh moment öyle bir andır ki bütün oyunları 250 TL denmiştir
Öyle bir şey yok dostumTorrentten oyun indirmeni önermem
1)Crack oyuna karşıyız.
2)Torrent indirince direkt virüs bulaşıyor kardeşim.