Neler Yeni

torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ps kafe işletenler milyarder milyoner 20 30 tane ps4 e orjinal oyun alıyorlar. Hem PS kafeye daha önce gittim ve online giremedim niye çünkü crack.
PS kafeler genelde korsan kullanmıyor. Bizde kullanmıyoruz. PS Plus üyeliğimiz olmadığı için online oyun hizmeti sunamıyoruz.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bir oyunun o fiyat etmeyeceğini düşünüyorsan o oyunu oynamazsın ve evet yaptığınız emek hırsızlığından başka bir şey değil şuan da sadece kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz.
başka ülkelerin insanları yeni çıkan oyunları 60 birime alırken sen burda habeş maymunu gibi gidip 10 yıllık oyunu oynamaya devam et o zaman. oyunlar 60 birimden çıksa ben hiçbir korsan kullanıcısının gidip gene korsan indireceğini sanmıyorum. insanlar keyfinden kullanmıyor korsanı

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
PS kafeler genelde korsan kullanmıyor. Bizde kullanmıyoruz. PS Plus üyeliğimiz olmadığı için online oyun hizmeti sunamıyoruz.
abi torrentden falan indiriyorsan biliyorsundur şu tracker denen şeyden güvenli bi tane varmı

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Kardeşim bir 3 sayfa okudum kimse yardım etmemiş anca crag a garşiyiz falan diyorlar. Ben sana yardımcı olayım. Torrent en en alabileceğin hız sınırlıdır. Ama alabileceğinin en iyisini alman için Free Download Manager kullanmanı öneririm. Linkini bıraktım. Benim internet 100 mbit bazen saniyede 10 mb indirme, bazen de 4 mb indirme civarı alıyorum. Normalde Google Drive de sabit 11 mb la falan indiriyor ama bu torrent :) FDM yi varsayılan torrent istemcisi yap ve indirmelerini onunla indir.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
rdr 2 , ac valhalla ve cyberpunk eder BENCE , büyük yazimda haklı olim
haklı olmak için değil sizin gibiler anlasın diye büyük yazıyorum ki iyice kafanıza otursun.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom