Neler Yeni

torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Tamam biz de bunu savunuyoruz maalesef istediğimiz her şey olmuyor oyun alıcağına gidip alabilirsin.
kırdeş bizim zevkimiz olmasın mı biz oyun oynamayalım mı , ben araba istiyom zevkim olmasın mı araba çalim uwu (!)

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
tm aga sen git herşeyi crack indir 10 oyun indirsen 7si virüslüdür yani
Şimdiye kadar belki 100 tane crack oyun indirmişimdir hiç birinde virüs yok. Hangi kaynaktan indirdiğine bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
başka ülkelerin insanları yeni çıkan oyunları 60 birime alırken sen burda habeş maymunu gibi gidip 10 yıllık oyunu oynamaya devam et o zaman. oyunlar 60 birimden çıksa ben hiçbir korsan kullanıcısının gidip gene korsan indireceğini sanmıyorum. insanlar keyfinden kullanmıyor korsanı
Bu konuda gerçekten haklısın keşke biz de 50 60 birime oyun alabilsek fakat bu şuan mümkün değil ve bu durum crack oyunun doğru bir şey olduğu anlamına gelmez.

akan

80+ Bronze
Evet dostum gidip ekmeğini yemediğim, daha 1 çalışanı ile bile aramda bağ bulunmadığı halde burada emek savunuculuğu yapıyorum. Emitasyon ürünler kullanıyorum, korsan dizi film izliyorum ama asla crackli oyun oynamıyorum. Domuz eti yemiyor ama kumar oynuyor zina yapıyorum. Çünkü ben hakların savunucusu, forumda adaletin sağlayıcısı, emektarların sevdalı koruyucusuyum. 🤠✌️

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Evet dostum gidip ekmeğini yemediğim, daha 1 çalışanı ile bile aramda bağ bulunmadığı halde burada emek savunuculuğu yapıyorum. Emitasyon ürünler kullanıyorum, korsan dizi film izliyorum ama asla crackli oyun oynamıyorum. Domuz eti yemiyor ama kumar oynuyor zina yapıyorum. Çünkü ben hakların savunucusu, forumda adaletin sağlayıcısı, emektarların sevdalı koruyucusuyum. 🤠✌️
nE
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aranızdaki şu boş muhabbet bitene kadar benim oyun iner vallaha ya

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Korsan film izlediğimi bana kanıtlar mısın ben de izledim mi bilmek istiyorum çünkü . Varsayımlar üzerinden saçma sapan şeyler yazıp millete iftira atmayın.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Bu konuda gerçekten haklısın keşke biz de 50 60 birime oyun alabilsek fakat bu şuan mümkün değil ve bu durum crack oyunun doğru bir şey olduğu anlamına gelmez.
crack oyunun doğru bir şey olduğunu söylemedi zaten kimse. burda crack indirenler değil crack indirmeye onları zorlayanlar suçlu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom