Habes Maymunu
80+
- Reaksiyon skoru
- 323
Maalesef her an her isteğimiz olmuyor.kardeş forza oynamak istiyorum. ula yetti artık şu sorunuma çözüm bulmayacaksanız cevap vermeyin sinirimi bozdunuz!
Maalesef her an her isteğimiz olmuyor.kardeş forza oynamak istiyorum. ula yetti artık şu sorunuma çözüm bulmayacaksanız cevap vermeyin sinirimi bozdunuz!
ailem online şeylere para vermeye karşı bu yüzden alamıyorum.Kardeşim oyunun Microsoft Store üzerinde demosu var. Demosunu istemiyorsan Xbox Game Pass'te aylık 5.80 TL'ye oynayabiliyorsun.
Oynama o zaman kardeşim ya da bak Alitin yazdığı gibi de yapabilirsin fakir edebiyatı yapmak yerine.Şey diyebilirim "PARA YOK!!!!!"
Kardeşim bir günlük harçlığın zaten o bir gün tost yemek yerine gidip onu rahat bir şekilde alabilirsin.ailem online şeylere para vermeye karşı bu yüzden alamıyorum.
Kul hakkına girme!!Şey diyebilirim "PARA YOK!!!!!"
arkadaş. para yok. ailem para vermeme izin vermiyor. bedava bir yoldan oynamak istiyorum. ayrıca ailem oyuna para vermeye karşı diye bana fakir edebiyatı yapıyosun demeye hakkın yok. istediğim oyunu oynarım sanane? ben bunun sadece bir yolunu arıyorum. ne kadar düşüncesiz ve sinirbozan bir insansın sen be.Oynama o zaman kardeşim ya da bak Alitin yazdığı gibi de yapabilirsin fakir edebiyatı yapmak yerine.
nası beKul hakkına girme!!
Öncelikle bedava bi yoldan oynayacaksan Demosunu oynayacaksın. Hem biz senin hangi oyunu oynayıp oynamıyacağına karışmıyoruz. Sadece bu kadar insan o oyuna para verirken senin crack indirmen kul hakkına giriyor ve yapımcılarının emeklerine yazık oluyor.arkadaş. para yok. ailem para vermeme izin vermiyor. bedava bir yoldan oynamak istiyorum. ayrıca ailem oyuna para vermeye karşı diye bana fakir edebiyatı yapıyosun demeye hakkın yok. istediğim oyunu oynarım sanane? ben bunun sadece bir yolunu arıyorum. ne kadar düşüncesiz ve sinirbozan bir insansın sen be.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nası be
Olm 300-500 kişi oyun yapıp sen beleşe indirip oynuyorsun bu kadar insanın maaşına göz koyuyorsunarkadaş. para yok. ailem para vermeme izin vermiyor. bedava bir yoldan oynamak istiyorum. ayrıca ailem oyuna para vermeye karşı diye bana fakir edebiyatı yapıyosun demeye hakkın yok. istediğim oyunu oynarım sanane? ben bunun sadece bir yolunu arıyorum. ne kadar düşüncesiz ve sinirbozan bir insansın sen be.
nası be
1 kelime. bananeÖncelikle bedava bi yoldan oynayacaksan Demosunu oynayacaksın. Hem biz senin hangi oyunu oynayıp oynamıyacağına karışmıyoruz. Sadece bu kadar insan o oyuna para verirken senin crack indirmen kul hakkına giriyor ve yapımcılarının emeklerine yazık oluyor.
1)sadece sen değil senin gibiler fakir edebiyatı yapıyor.arkadaş. para yok. ailem para vermeme izin vermiyor. bedava bir yoldan oynamak istiyorum. ayrıca ailem oyuna para vermeye karşı diye bana fakir edebiyatı yapıyosun demeye hakkın yok. istediğim oyunu oynarım sanane? ben bunun sadece bir yolunu arıyorum. ne kadar düşüncesiz ve sinirbozan bir insansın sen be.
nası be
İndirdiğiniz yere bağlı hocam abuk subuk biryerden indirirseniz bulaşırTorrentten oyun indirmeni önermem
1)Crack oyuna karşıyız.
2)Torrent indirince direkt virüs bulaşıyor kardeşim.
senin karşı olup olmaman önemli değil herkes istediğini yapma özgürlüğüne sahipTorrentten oyun indirmeni önermem
1)Crack oyuna karşıyız.
2)Torrent indirince direkt virüs bulaşıyor kardeşim.
sinirbozan hakaret değil. lol1)sadece sen değil senin gibiler fakir edebiyatı yapıyor.
2)ailen karşıysa ücetsiz oyunlar oynayabilirsin
3)bana o şekilde hakaret edemezsin mahkemeye başvurursan ailen oyunlara vereceği paranın kat ve katını bana vermek zorunda kalır
Ve son olarak bu oyunu oynamak zorunda değilsin.