torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aynen 400tl bir oyuna verilmez. onun yerine bu masamıda satar bu 400tl'yi ekleyip daha düzgün bir masa alırdım. yada daha güzel bir dolap yaptırırdım kendime.
400 TL vermek zorunda değilsin
Xbox Game Pass 30 TL

Zaten 400 lira bir oyuna verilmez ben ones ten 50 saat kadar oynadım. Artık oynayasim yok açık dünya grafikler falan iyi güzelde 400 lira verilmez bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Instagram gibi bir platform ama cringe bir kitlesi var 😐
Maalesef ülkemizde durum bu ben de böyle olsun istemem fakat yakın vadede bir çözüm yolu görünmüyor.

Bi soru sordu diye çocuğu linclemenize gerek yok çocuğun parası olsa zaten alır.
en mantıklı cevap ya. 300tl biriktirmiştim FH4 alacaktım ama ne yazıkki hem aile izin vermedi hemde borçlardan dolayı para eve gitti.

ben bu oyunu en az 1 sene oynayacağım çünkü pc de yer kalmadı 240gb ssd 30gb de yer kalsın diye bıraktım

bence de bilmiyorsun ve ayrıca oyunu şuanda oynamak zorunda değilsin koronavirüs salgını geçince gider yarı zamanlı çalışır alırsın oyunları ama tabi onun için emek sarf etmek lazım yani sana uymayan bir şey.
Agacım tanımadığın bir arkadaşımız ile bu şekilde konuşman hiç hoş değil

sizinle konuşurken %20'si bitti be. o kadar sinir bozanlarla ve mantıklı konuşanlarla konuşunca kafa viski içmiş bi hale dönüyor hatırlamıyon ne ara vaktin geçtiğini

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri