torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tamam biz de bunu savunuyoruz maalesef istediğimiz her şey olmuyor oyun alıcağına gidip alabilirsin.
kırdeş bizim zevkimiz olmasın mı biz oyun oynamayalım mı , ben araba istiyom zevkim olmasın mı araba çalim uwu (!)

başka ülkelerin insanları yeni çıkan oyunları 60 birime alırken sen burda habeş maymunu gibi gidip 10 yıllık oyunu oynamaya devam et o zaman. oyunlar 60 birimden çıksa ben hiçbir korsan kullanıcısının gidip gene korsan indireceğini sanmıyorum. insanlar keyfinden kullanmıyor korsanı
Bu konuda gerçekten haklısın keşke biz de 50 60 birime oyun alabilsek fakat bu şuan mümkün değil ve bu durum crack oyunun doğru bir şey olduğu anlamına gelmez.

Evet dostum gidip ekmeğini yemediğim, daha 1 çalışanı ile bile aramda bağ bulunmadığı halde burada emek savunuculuğu yapıyorum. Emitasyon ürünler kullanıyorum, korsan dizi film izliyorum ama asla crackli oyun oynamıyorum. Domuz eti yemiyor ama kumar oynuyor zina yapıyorum. Çünkü ben hakların savunucusu, forumda adaletin sağlayıcısı, emektarların sevdalı koruyucusuyum. 🤠✌️

Evet dostum gidip ekmeğini yemediğim, daha 1 çalışanı ile bile aramda bağ bulunmadığı halde burada emek savunuculuğu yapıyorum. Emitasyon ürünler kullanıyorum, korsan dizi film izliyorum ama asla crackli oyun oynamıyorum. Domuz eti yemiyor ama kumar oynuyor zina yapıyorum. Çünkü ben hakların savunucusu, forumda adaletin sağlayıcısı, emektarların sevdalı koruyucusuyum. 🤠✌️
nE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam aranızdaki şu boş muhabbet bitene kadar benim oyun iner vallaha ya

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Korsan film izlediğimi bana kanıtlar mısın ben de izledim mi bilmek istiyorum çünkü . Varsayımlar üzerinden saçma sapan şeyler yazıp millete iftira atmayın.

Bu konuda gerçekten haklısın keşke biz de 50 60 birime oyun alabilsek fakat bu şuan mümkün değil ve bu durum crack oyunun doğru bir şey olduğu anlamına gelmez.
crack oyunun doğru bir şey olduğunu söylemedi zaten kimse. burda crack indirenler değil crack indirmeye onları zorlayanlar suçlu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri