torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ekonomik durumun el vermiyorsa gidersin ps kafeye istediğin gibi oynarsın kardeşim senin milletin emeğini çalmaya hakkın yok.
Ps kafe işletenler milyarder milyoner 20 30 tane ps4 e orjinal oyun alıyorlar. Hem PS kafeye daha önce gittim ve online giremedim niye çünkü crack.

Sizin gibi konuyu çarpıtıp fakir edebiyatı yapmak için süslü kelimelere ihtiyaç duymuyoruz çünkü bizim sizin aksinize duyar kasmaya ihtiyacımız yok.
duyar kasmaya ihtiyacımız yok mu ? gidip her konun altına hüüüüü emek hırsızlarısınız diye konuşan siz değil misiniz ? fakir edebiyatı yapmıyorum HİÇBİR OYUN 250 300 tl ETMEZ bunu anlamamakta ısrarcısınız . şimdi klasik cümle gelir ! 'hüüü ama oyunlar ihtiyaç değilkii hobiii oynamasa ölür müüüü ??!?!?!'

Yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum 2 yıl indirim bekletemem.

Çoğu yeni oyun 250 TL ve üstü olduğu için (yüksek bütçeli) 250 TL’ye yuvarladım. Anlamadıysan açıklamaya devam edebilirim.
Adamın piyasadan haberi yok 250 TL ortalama hali bu arada :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
yalnız ps kafede ki oyunlar crack, seni savunduğu konu hakkında bilgisi olmayan. Hem benim özel güçlerim var, korona bulaşmıyor bana. Maddi gücümde var ama kalkıp 2010lardan kalma oyuna 200tl vermem. Horizon 50tl lan kutulu
Ps kafelerin oyunlarının crack olduğunu bana kanıtlayabilir misin lütfen ayrıca crack iste de bu crack oyunu savunduğum anlamına gelmez .

duyar kasmaya ihtiyacımız yok mu ? gidip her konun altına hüüüüü emek hırsızlarısınız diye konuşan siz değil misiniz ? fakir edebiyatı yapmıyorum HİÇBİR OYUN 250 300 TL ETMEZ bunu anlamamakta ısrarcısınız . şimdi klasik cümle gelir ! 'hüüü ama oyunlar ihtiyaç değilkii hobiii oynamasa ölür müüüü ??!?!?!'
Zaten o kadar etmiyorlar bizim ülkemizde böyle.

Ps kafelerin oyunlarının crack olduğunu bana kanıtlayabilir misin lütfen ayrıca crack iste de bu crack oyunu savunduğum anlamına gelmez .
Bunu neredeyse bildiğini veya tahmin edebileceğine eminim ama kanıtlayamam :)

duyar kasmaya ihtiyacımız yok mu ? gidip her konun altına hüüüüü emek hırsızlarısınız diye konuşan siz değil misiniz ? fakir edebiyatı yapmıyorum HİÇBİR OYUN 250 300 TL ETMEZ bunu anlamamakta ısrarcısınız . şimdi klasik cümle gelir ! 'hüüü ama oyunlar ihtiyaç değilkii hobiii oynamasa ölür müüüü ??!?!?!'
Bir oyunun o fiyat etmeyeceğini düşünüyorsan o oyunu oynamazsın ve evet yaptığınız emek hırsızlığından başka bir şey değil şuan da sadece kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri