Neler Yeni

torrent indirme hızımı nası yükseltebilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mojo jojo

80+ Silver
Ekonomik durumun el vermiyorsa gidersin ps kafeye istediğin gibi oynarsın kardeşim senin milletin emeğini çalmaya hakkın yok.
Ps kafe işletenler milyarder milyoner 20 30 tane ps4 e orjinal oyun alıyorlar. Hem PS kafeye daha önce gittim ve online giremedim niye çünkü crack.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Sizin gibi konuyu çarpıtıp fakir edebiyatı yapmak için süslü kelimelere ihtiyaç duymuyoruz çünkü bizim sizin aksinize duyar kasmaya ihtiyacımız yok.
duyar kasmaya ihtiyacımız yok mu ? gidip her konun altına hüüüüü emek hırsızlarısınız diye konuşan siz değil misiniz ? fakir edebiyatı yapmıyorum HİÇBİR OYUN 250 300 tl ETMEZ bunu anlamamakta ısrarcısınız . şimdi klasik cümle gelir ! 'hüüü ama oyunlar ihtiyaç değilkii hobiii oynamasa ölür müüüü ??!?!?!'

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Yeni çıkan oyunları oynamak istiyorum 2 yıl indirim bekletemem.

Çoğu yeni oyun 250 TL ve üstü olduğu için (yüksek bütçeli) 250 TL’ye yuvarladım. Anlamadıysan açıklamaya devam edebilirim.
Adamın piyasadan haberi yok 250 TL ortalama hali bu arada :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
yalnız ps kafede ki oyunlar crack, seni savunduğu konu hakkında bilgisi olmayan. Hem benim özel güçlerim var, korona bulaşmıyor bana. Maddi gücümde var ama kalkıp 2010lardan kalma oyuna 200tl vermem. Horizon 50tl lan kutulu
Ps kafelerin oyunlarının crack olduğunu bana kanıtlayabilir misin lütfen ayrıca crack iste de bu crack oyunu savunduğum anlamına gelmez .

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
duyar kasmaya ihtiyacımız yok mu ? gidip her konun altına hüüüüü emek hırsızlarısınız diye konuşan siz değil misiniz ? fakir edebiyatı yapmıyorum HİÇBİR OYUN 250 300 TL ETMEZ bunu anlamamakta ısrarcısınız . şimdi klasik cümle gelir ! 'hüüü ama oyunlar ihtiyaç değilkii hobiii oynamasa ölür müüüü ??!?!?!'
Zaten o kadar etmiyorlar bizim ülkemizde böyle.

Mojo jojo

80+ Silver

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Ps kafelerin oyunlarının crack olduğunu bana kanıtlayabilir misin lütfen ayrıca crack iste de bu crack oyunu savunduğum anlamına gelmez .
Bunu neredeyse bildiğini veya tahmin edebileceğine eminim ama kanıtlayamam :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
duyar kasmaya ihtiyacımız yok mu ? gidip her konun altına hüüüüü emek hırsızlarısınız diye konuşan siz değil misiniz ? fakir edebiyatı yapmıyorum HİÇBİR OYUN 250 300 TL ETMEZ bunu anlamamakta ısrarcısınız . şimdi klasik cümle gelir ! 'hüüü ama oyunlar ihtiyaç değilkii hobiii oynamasa ölür müüüü ??!?!?!'
Bir oyunun o fiyat etmeyeceğini düşünüyorsan o oyunu oynamazsın ve evet yaptığınız emek hırsızlığından başka bir şey değil şuan da sadece kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom