yoğunluk olabilir belkiMalum oyun torrente düştü ancak indirmeye başlattığımda ise normalde 2-3 arası bi indirme alırken torrentte 0.500ü geçemiyorum nasıl düzeltte bilirim
Satın alıcam zaten ilk önce oyunu bi deneyip yaklaşık 1 saat oynayıp tecrübeme göre satın alıcamNapim? Git satın al
Satın aldığın zaman 2 saat içinde iade edebiliyorsunSatın alıcam zaten ilk önce oyunu bi deneyip yaklaşık 1 saat oynayıp tecrübeme göre satın alıcam
Arkadaş sana satın alıp almayacağını mı sordu ? Cevap vermek zorunda mısın. Torrentte bir şey indiriyormuş ve indirme hızı yavaşmış, sorun bu. İstediği şeyi indirir buna karışmak sana düşmez. O yüzden boş yapmak yerine arkadaşa yardım edin bence.Napim? Git satın al
Bence sen de kuralları okuyup korsana destek olmadığını öğren sayın "Şizofren"Arkadaş sana satın alıp almayacağını mı sordu ? Cevap vermek zorunda mısın. Torrentte bir şey indiriyormuş ve indirme hızı yavaşmış, sorun bu. İstediği şeyi indirir buna karışmak sana düşmez. O yüzden boş yapmak yerine arkadaşa yardım edin bence.
hepsi nerdeyse aynı çok bir şey farketmiyorQBittorrent kullan.
Bence sen kuralları okuyup ANLAMALISIN sayın "Doğukan Fidan". Korsan paylaşım yasak, korsan hakkında konuşmak değil.Bence sen de kuralları okuyup korsana destek olmadığını öğren sayın "Şizofren"
yoğunluk varmış ruslar amerikalılar indiriyormuş hep torrent aşığı olanlar olduğu içinMalum oyun torrente düştü ancak indirmeye başlattığımda ise normalde 2-3 arası bi indirme alırken torrentte 0.500ü geçemiyorum nasıl düzeltte bilirim