- Reaksiyon skoru
- 2,421
oynanır ama 60hz olur ve biraz uzaktan bakmalısın 60 cm kadarpc'e bağlasam oyun oynanır mı
fps oynamayız ya sıkıntı yokoynanır ama 60hz olur ve biraz uzaktan bakmalısın 60 cm kadar
hikayeli oyunlarda fena sarıyor bide gamepad varsa strese girip riot oyunlarıyla kafayı bozmaktansafps oynamayız ya sıkıntı yok
Full hd daha iyi hocam konudaki daha iyi tablet fiyatina çok iyi arkadaşim aldi odasina koyup netflix izlicek pes oynicakhocam sizin attığınız mı daha iyi bu mu? pek anlamam da tvden https://www.hepsiburada.com/onvo-ov...icili-hd-android-smart-led-tv-p-hbv00000wu3cl
720p miş bu baya patates gibi
bizim evde hiç tv yok da hocam şu an idarelik almayı düşünüyordum, salona sağlam bir şey alınca da odaya atarım diye düşündüm. iyi denk geldi attığınız sağ olunFull hd daha iyi hocam konudaki daha iyi tablet fiyatina çok iyi arkadaşim aldi odasina koyup netflix izlicek pes oynicak![]()
Rica ederim hocam hayirli olsunbizim evde hiç tv yok da hocam şu an idarelik almayı düşünüyordum, salona sağlam bir şey alınca da odaya atarım diye düşündüm. iyi denk geldi attığınız sağ olun