Touchpade kola kaçtı

Overrate

80+
Reaksiyon skoru
189
klavyeye geçmediğine neredeyse eminim ama touchpade girdi. Bilgisayarda şuan bir sıkıntı yok ama daha 1 gün olay yaşanalı. garantiside devam ediyor içini açıp bozmak istemiyorum. garantiye temizlemek için yollasam sıvı döküldüğü için garanti dışında bırakma gibi bir şey yaparlar mı

Sıvı temasında genelde garanti dışı müdahele ederler.
hocam pc de sorun yok. Ama touchpad normal olarak şuan yapış yapış bastığım eskiye göre daha farklı bir hissiyat veriyor. Şuan garanti dışı müdahale etmelerinde sorun yok sadece temizlemelerini istiyorum zaten. Ama temizlenmezse ileride anakarta zarar verme gibi bir durum olur mu acaba diye korkuyorum açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yoksa bence bulaşma
touchpad eskiye göre farklı bir hissiyatta ve baya belli ediyor kendini sesi falan farklı geliyor. Touchpad çok önemli değil ama benim korkum ileride farklı sıkıntılar çıkması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı temasında genelde garanti dışı müdahele ederler.
benim korkum direkt garantiyi iptal ederlermi diye çünkü daha yaklaşık 1 senelik garantisi var

Laptopa şekerli çay döktüm ben ,dirket fişten çekip içindeki fazlalıkları sildim. Anakartın bazı yerline kadar gelmişti. Klavyedeki yapışkanlık zamanla geçtim muhtemelen sorun olmaz .ama içini açıp fazlalığı silip havalandırmak en güvenlisi. Cihaz Acer değilse kapağını açmak garantiyi bozmaz

Laptopa şekerli çay döktüm ben ,dirket fişten çekip içindeki fazlalıkları sildim. Anakartın bazı yerline kadar gelmişti. Klavyedeki yapışkanlık zamanla geçtim muhtemelen sorun olmaz .ama içini açıp fazlalığı silip havalandırmak en güvenlisi. Cihaz Acer değilse kapağını açmak garantiyi bozmaz
Hocam benim cihaz Dell g16 bunlarda arka kapağı açınca sadece ram ve SSD için işlem yapabiliyorum. İşlemci anakart grafik birimi vb. Klavyenin altında kalıyor. Vidaları söküncede garanti dışı kalıyor.

Geri