MurattiChiron
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Toz pembe mouse önerisi lazım kız arkadaşıma alıcam öyle çok uçuk olmasına gerek yok valorant falan oynuyor arada işini görse yeter yani her türlü mouse a açığım
evet onu gördüm dongle gerekir diyor paketinde dongle gönderiliyor mu bi bilgin var mı 4k için vbR1 pro max yada pro modelinde vardı yanılmıyorsam bakabilirsin
ne kadar iyi bilmiyorum fakat öyle denk geldim videosuna vs bakabilirsiniz varsa rampage mouseToz pembe mouse önerisi lazım kız arkadaşıma alıcam öyle çok uçuk olmasına gerek yok valorant falan oynuyor arada işini görse yeter yani her türlü mouse a açığım
2. mouse şöyle bir tane daha buldum çok pahalı değiller videoları varsa bakın içinize sinerse alabilirsinizne kadar iyi bilmiyorum fakat öyle denk geldim videosuna vs bakabilirsiniz varsa rampage mouse
mousenin altından 1k dongle çıkıyor.evet onu gördüm dongle gerekir diyor paketinde dongle gönderiliyor mu bi bilgin var mı 4k için vb
Maalesef ekstra almak gerekiyorevet onu gördüm dongle gerekir diyor paketinde dongle gönderiliyor mu bi bilgin var mı 4k için vb
2. link yanlış olmuşne kadar iyi bilmiyorum fakat öyle denk geldim videosuna vs bakabilirsiniz varsa rampage mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. mouse şöyle bir tane daha buldum çok pahalı değiller videoları varsa bakın içinize sinerse alabilirsiniz
mousenin altından 1k dongle çıkıyor.
okey teşekkürlerMaalesef ekstra almak gerekiyor
fark etmemiştim yanlış linki koymuşum pardon düzelttim şimdi2. link yanlış olmuşsoğutma linki atmışsın
ilk mouse güzel ama geçici alınabilir,