Neler Yeni

Yardım TP-Link AV1000 Wifi Extender Sorunları

xTURANN

80+ Silver
ASUS DSL-N16 Modem Kullanıyordum. Bozuldu Attım Çöpe. Zaten Çekmiyordu.
Bende de Dedim Modem Alacağıma ( Keenetic falan ) Router ya da WiFi Sinyal Uzatıcı Gibi Bir Şey Alıyım.
Türk Telekomdan İnternet Üzerine tam 1800 TL'ye Başlıkta Yazan Cihazı Aldım.

Bu Ürün O Kadar Saçma Bir şey ki, 2 Parçadan Oluşuyor. Birini Modeme Bağlıyorsunuz. Diğerini de Modeme Bağladığınız Cihazla Eşleştiriyorsunuz.
Buraya Kadar Sıkıntı Yok. Eşleştirdim, İnterneti Dağıtıyor. Hızı da Ortalamanın Üstünde Veriyor ( Eski Modemlerime Göre ).
Fakat Bu Cihaz 7/24 Açık Kaldığı İçin Çok Isınıyor. 5 Saat Açık Kalsa da Isınıyor aslında da neyse.

Neden Yapıyor Bilmiyorum, İnternete Bağlandığınızdan Kısa Bir Süre Sonra ( 30 Saniye İçerisinde ) Sizi Wifi'de Bırakıyor fakat İnternet Yok Diyor.
2.4GHz'den 5'e Geçiyorum onda da Aynısını Yapıyor. Fakat Modeme Bağlandığımda Onda Sorun Yok.
Bir yerlerde okudum, DHCP Falan Kapatınca Daha İyi mi Ne Oluyormuş.

Ben Napıcam 1800 TL Verdiğim Ürün Elimde Kaldı. Kutuya Koydum Kenarda Yatıyo. Türk Telekom Geri Almıyor, Garantiye Göndeririz Diyor Sadece.

Özel Bir Ayar var mı ? Bu Ürün Router'a mı bağlanıcak yoksa Modeme mi Anlamadım. Kolay Kurulum Kılavuzunda Router'a Bağlayın eşleştirin falan diyor.
Lütfen Yardım Edin Türk Telekomun Önüne Gidip Parçalamak İstemiyorum..
Ürünün Tam Adı :
TP-Link TL-WPA7617, AV1000 Gigabit AC1200 Mbps Wi-Fi Powerline Adaptör Kiti

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Hocam keşke almadan önce ne alayım diye foruma konu açsaydınız.

Elinizdeki ürünü sahibinden gibi sitelerden satın.
TP-Link deco ekosistemini alın tamamen sorununuz çözülecek.

Szideki cihazlar eski nesil olduğu için sıkıntı çıkartıyor, 2.4Ghz ye çekerseniz düzelme ihtimali var.

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam keşke almadan önce ne alayım diye foruma konu açsaydınız.

Elinizdeki ürünü sahibinden gibi sitelerden satın.
TP-Link deco ekosistemini alın tamamen sorununuz çözülecek.

Szideki cihazlar eski nesil olduğu için sıkıntı çıkartıyor, 2.4Ghz ye çekerseniz düzelme ihtimali var.
2.4'e Çektiğimde Düzelmesi Kesin Değil Yani ? Waow
Türk Telekomla Konuşup Ürünü İade Ederek Bir Üstüne ( Bahsettiğiniz Deco ) Geçebilirim belki. Ya da Direkt Keenetic Alıp Rahatıma Bakarım.
Teşekkürler..

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
ASUS DSL-N16 Modem Kullanıyordum. Bozuldu Attım Çöpe. Zaten Çekmiyordu.
Bende de Dedim Modem Alacağıma ( Keenetic falan ) Router ya da WiFi Sinyal Uzatıcı Gibi Bir Şey Alıyım.
Türk Telekomdan İnternet Üzerine tam 1800 TL'ye Başlıkta Yazan Cihazı Aldım.

Bu Ürün O Kadar Saçma Bir şey ki, 2 Parçadan Oluşuyor. Birini Modeme Bağlıyorsunuz. Diğerini de Modeme Bağladığınız Cihazla Eşleştiriyorsunuz.
Buraya Kadar Sıkıntı Yok. Eşleştirdim, İnterneti Dağıtıyor. Hızı da Ortalamanın Üstünde Veriyor ( Eski Modemlerime Göre ).
Fakat Bu Cihaz 7/24 Açık Kaldığı İçin Çok Isınıyor. 5 Saat Açık Kalsa da Isınıyor aslında da neyse.

Neden Yapıyor Bilmiyorum, İnternete Bağlandığınızdan Kısa Bir Süre Sonra ( 30 Saniye İçerisinde ) Sizi Wifi'de Bırakıyor fakat İnternet Yok Diyor.
2.4GHz'den 5'e Geçiyorum onda da Aynısını Yapıyor. Fakat Modeme Bağlandığımda Onda Sorun Yok.
Bir yerlerde okudum, DHCP Falan Kapatınca Daha İyi mi Ne Oluyormuş.

Ben Napıcam 1800 TL Verdiğim Ürün Elimde Kaldı. Kutuya Koydum Kenarda Yatıyo. Türk Telekom Geri Almıyor, Garantiye Göndeririz Diyor Sadece.

Özel Bir Ayar var mı ? Bu Ürün Router'a mı bağlanıcak yoksa Modeme mi Anlamadım. Kolay Kurulum Kılavuzunda Router'a Bağlayın eşleştirin falan diyor.
Lütfen Yardım Edin Türk Telekomun Önüne Gidip Parçalamak İstemiyorum..
Ürünün Tam Adı :
TP-Link TL-WPA7617, AV1000 Gigabit AC1200 Mbps Wi-Fi Powerline Adaptör Kiti

alakasız ama benzer sorun yaşıyorum, vakalı cihaz tp link archer c5v, routere reset attıktan sonra 30 dk içinde wifi bağlanınca, landaki bilgisayarı internetten düşürüp anında geri getiriyor, sorunlarımız alakasız ama benzer mantıkta, tp linklerin sanırım kronik dhcp sorunu var, dhcp otoyu kapatırsan da tek tek her bağlanan cihazda ip ile uğraşacaksın, misafir gelicek gene alıp telefonunu hackerlik yapacaksın falan, bana kalsa 14 gün cayma hakkını biraz üsteleyin, eğer çok imkansızsa sorundan kurtulana kadar servise yollayın, zaten 3 servis sonrası iade yada değişim yaparlar, thh ile uğraşılabilir ama süreç uzun

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alakasız ama benzer sorun yaşıyorum, vakalı cihaz tp link archer c5v, routere reset attıktan sonra 30 dk içinde wifi bağlanınca, landaki bilgisayarı internetten düşürüp anında geri getiriyor, sorunlarımız alakasız ama benzer mantıkta, tp linklerin sanırım kronik dhcp sorunu var, dhcp otoyu kapatırsan da tek tek her bağlanan cihazda ip ile uğraşacaksın, misafir gelicek gene alıp telefonunu hackerlik yapacaksın falan, bana kalsa 14 gün cayma hakkını biraz üsteleyin, eğer çok imkansızsa sorundan kurtulana kadar servise yollayın, zaten 3 servis sonrası iade yada değişim yaparlar, thh ile uğraşılabilir ama süreç uzun
Türk Telekomun Garantisine Ürün Göndermek İşkence Olabilir. 21 İş Gününü Çıkarırlar 2 Aya. Ürünü Satışa Koydum. TPLink Deco EkoSistemine geçmeyi düşünüyorum. Fatura üzerine alınan cihazları iade edebilirsiniz de yaygara koparmak falan gerekiyor. Diretiyorlar iade yok o yok bu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,122
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom