❌İndirim Bitti! Tplink 1080p kamera 539 tl

bosbelesbiri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,666
TP-LINK Tapo C200, 1080P Full HD İç Mekan Wi-Fi Güvenlik Kamerası, Hareket Tespit ve Takibi, 360°, 9m Gece Görüşü, Çift Yönlü Sesli İletişim, Sesli Alarm, Bulut/Yerel Depolama, Bebek Ağlaması Tespiti

YAZ250 kodu ile 539 tl'ye düşüyor.

Yorumları iyi alıp ev dışında kullananlar var alsam kapı önünü ve aracı gözetleme için iyi olur ama şöyle bir sorunum var 3.kattan nasıl halledicem direk 3.kata monte etsem olurmu acaba en alt katta kablo sorunu yasarmiyim bilemedim monte ederken nasıl oluyor acaba bilen kullanan varmi

Yorumları iyi alıp ev dışında kullananlar var alsam kapı önünü ve aracı gözetleme için iyi olur ama şöyle bir sorunum var 3.kattan nasıl halledicem direk 3.kata monte etsem olurmu acaba en alt katta kablo sorunu yasarmiyim bilemedim monte ederken nasıl oluyor acaba bilen kullanan varmi
ben kullanıyorum ama ev içinde kullanıyorum bunlarun outdoor su geçirmeyenleri var. Eğer yağmur çamur değmeyecekse kullanabilirsin yoksa bence outdoor olanlarından alabilirsin. c320wk gibi.

3. kat hakkında bi şey diyemicem ama bi problem olacağını sanmmam ben zemin üstünde kullanıyorum baya bi görüş mesafesi var.

Bu arada sanırım premium olanlar için %25 lik bir indirim var gene aynı fiyata geliyor olan bakıp bilgilendirirse iyi olur

Ah be ihtiyacım vardı ama kaçmış. :(

hepsiburada kodu nerden denk geliyor 450 liralık bişey alacagım :d

bu ürünlerde kayıt hafızası oluyormu birde uzaktan veri mi aktarıyor wifiden hiç anlamıyorum

Xiaomi var bende güç için elektirik ve kablosuz wifi yeterli bir 128 GB hafıza kartı almalısınız handikapı içersi için yoksa camı alır giderler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,527
Üyeler
174,387
Son üye
volkie1912
Geri