Neler Yeni

Tplink vr2100 bağlantı sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Merhaba arkadaşlar geçen gün tplink vr400 aldım kurulumu yaptım İnternete bağlanması, müşteri hizmetleriyle tekrar kurulum yaptık aynı sorunla karşılaşınca iade edin ya da servise gönderin dediler ben de iade ettim. Bugün de vr2100 aldım müşteri hizmetleriyle kurulum yaptım bunda da İnternet bağlantım gelmedi bunu da iade edin dediler. Şimdi benim altyapım adsl kurulum yaparken sadece vdsl seçenekleri var, müşteri hizmetleri her yolu denedi ama olmadı. Bu durumu daha önce yaşamış kimse var mı yardımcı olur musunuz??
Mesaj otomatik birleştirildi:

20201020_174222.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hallettim. Kurulumdan sonra gelişmiş ayarları kurcalayınca orda bağlantı seçenekleri vardı adsli seçip tekrar kurulum yaptım bağlantı sağladım. Aynı sorunu yaşayan varsa aşağı yukarı bu yollardan halledebilir.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Merhaba arkadaşlar geçen gün tplink vr400 aldım kurulumu yaptım İnternete bağlanması, müşteri hizmetleriyle tekrar kurulum yaptık aynı sorunla karşılaşınca iade edin ya da servise gönderin dediler ben de iade ettim. Bugün de vr2100 aldım müşteri hizmetleriyle kurulum yaptım bunda da İnternet bağlantım gelmedi bunu da iade edin dediler. Şimdi benim altyapım adsl kurulum yaparken sadece vdsl seçenekleri var, müşteri hizmetleri her yolu denedi ama olmadı. Bu durumu daha önce yaşamış kimse var mı yardımcı olur musunuz??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Üründen memnun musunuz? Wave 2 özelliği var mı? Turknet in sattığı Zyxel VMG8623-T50B ile arasında kaldım. TTnet in verdiği TPlink i yenilemek istiyorum. PC de kullandığım USB Wifi adapter in kopma sorununu çözmeyi umuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,256
Üyeler
164,460
Son üye
Warder127
Top Bottom