Çözüldü✓ Tr de emsali olmayan logitech league of legends klavye kaça satabilirim?

KaOsa

80+
Reaksiyon skoru
14
Dün 0 kutu aldım fiyati uygun geldi. Kendi çapımda ufak ticaretler yapiyorum ondan satmak istiyorum uzerinde hala jelatini duruyor. Tr de emsalinde bulamadim yurt dişinda çoğu yerde satilmiyor 1 yerde buldum 190 dolar istemişler. Nereden kaça satabilirim aranizda ilgilenen varsa yalandan ilana koydum link atabilirim

Ekler

Dün 0 kutu aldım fiyati uygun geldi. Kendi çapımda ufak ticaretler yapiyorum ondan satmak istiyorum uzerinde hala jelatini duruyor. Tr de emsalinde bulamadim yurt dişinda çoğu yerde satilmiyor 1 yerde buldum 190 dolar istemişler. Nereden kaça satabilirim aranizda ilgilenen varsa yalandan ilana koydum link atabilirim
1kdan alim

sorması ayıp kaça aldın

Çok para eder tr de lol oynayan çok illaki koleksiyonluk almak isteyen olur:kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,698
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri