Neler Yeni

TR de Oyuncu Olmak 😢( En azindan Derdimizi Soyleyelim)

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
YUNUS
TR de Bir oyun artık 1000 TL den Aşagı çıkış yapmiyor Allah aşkına Buna Bir Çare Bulalim oyun oynamak bir lux olmamali

Dostlar Allah aşkına Twtr da Beraberce Birseyler yapalim Valla artik İp koptu gidiyor En azindan sesimizi Cikartmaya calisalim

#TRdeOyuncuOlmak 😢

Ekler

• IMG_20221022_163602.jpg
    IMG_20221022_163602.jpg
    845.4 KB · Hit: 147

Dolar

80+ Silver
TR de Bir oyun artık 1000 TL den Aşagı çıkış yapmiyor Allah aşkına Buna Bir Çare Bulalim oyun oynamak bir lux olmamali

Dostlar Allah aşkına Twtr da Beraberce Birseyler yapalim Valla artik İp koptu gidiyor En azindan sesimizi Cikartmaya calisalim

#TRdeOyuncuOlmak 😢
4 saatlik oyun için 70 dolar çok saçma ama bizim ülke ile de alakalı

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
YUNUS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D 2.24 reis sanki oyundan filan çok daha büyük dertlerimiz varda neyse
tabii ki Daha da Buyuk dertlerimiz var Ama Dijital bi içerik icinde Boyle bir hal de olmamaliyiz be dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 saatlik oyun için 70 dolar çok saçma ama bizim ülke ile de alakalı
Valla kardesim Kiminle Ne İle Alakasi var artik ben orasina Yetisemiyorum Ama Bi care bulunmali bazi konularda

ESTAROSSA58

80+ Bronze
tabii ki Daha da Buyuk dertlerimiz var Ama Dijital bi içerik icinde Boyle bir hal de olmamaliyiz be dostum

Valla kardesim Kiminle Ne İle Alakasi var artik ben orasina Yetisemiyorum Ama Bi care bulunmali bazi konularda
knk keseinlikle bende memnun deilim lan yazamıyorum lan :D gitmeyelim silivriye diye bişide diyemıyorum

Oyun oynamak temel ihtiyaç filan değildir. İstektir.
şakamısın reis :D insanların arzu ve istekleri olmadan yaşamış sayılar mı adam özel jet istemiyor akşamn kafasını dişnlemek istiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kime çıkaracağız sesimizi 🤔

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
enes
crack indiriyom oyunları benlik bişey yok fiyatlar böyle cebimi düşünmek zorundayım

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Ses çıkarmalık bir durum yok dolar/euro bu durumda olduğu sürece oyun fiyatları da bu seviyede olacak firmaların yapabileceği bir şey yok adamlar yaptıkları işin karşılığını almalılar.Yurtdışında gayet normal fiyatlardan satılıyor çünkü.

Knispel

80+ Bronze
Sesinizi seçimde çıkartmaktan başka çare yok bu dolar kuru böyle oldukça oyunların düşük fiyatlardan gelmesini beklemeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,946
Üyeler
165,091
Son üye
NOPO
Top Bottom