Tr-Hollanda maçı hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Ulan herhangi bir oyuncu hem oynasa hem teknik direktörlük yapsa daha iyi bir sonuç alınırdı çok komik bir oyun geçirdik

Kenan saçını düzeltip öyle ağlamış
Umut verdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız hocam olmuş bitmiş yapacak bir şey yok
Yoldan teknik direktör çevirsem bu adam yorulmuş bunu değiştireyim der değiştirir biraz gözü görüyosa
Abi bizim ne eksiğimiz var ALLAH aşkına onlar da ekmek yiyor bizde bir kerede biz çıkalım ya

küfür etmek istediğimiz çok oyuncu var ☾⋆。𖦹 °✩
ama sağlık olsun iyi denediler

Adamlar futbolun kitabını yazıyorlar biz okuyoruz fark bu.Her kitap size gerçeği göstermez yazar olmalısınız.

Kenan beyin saç düzeltmesini izledik ilk yarinin başından beri değişiklik diye bağırıyorduk kenanı günah keçisi ilan edemem ama kesin olan tek şey turnuvanın başından beri hocasız oynadık sağlık olsun
Gol çaldı baş tacı oldu diye yorumladım

Abi bizim ne eksiğimiz var ALLAH aşkına onlar da ekmek yiyor bizde bir kerede biz çıkalım ya
TR gencinin yüzü güler mi 🥺

Abicim bak bazı şeylerde ısrar etmeyeceksin Kenanı dk 60 dan sonra oynatmayacaksın veya kerem 11 60-65 den sonra kemanı alacaksın zeki çeliğin yerine ben girsem daha çok iş yaparım rezalet top oynuyor adam barış çok koşuyor e haliyle yoruluyor da e alsana abi dakika 65te irfancan var semihi neden 88de alıyorsun? Ne bekliyorsun bu çocuktan hakan tartışılır ama bence iyi değil abdulkerim de öyle turnuva boyunca abdulkerim yattı Portekiz maçını kaybetmemize sebep olan Samet apodan kat kat daha iyi oynadı turnuvada ferdi konusunu açmıyorum o adamı tartışacaksak çıkın gidin ülkeden okay da fena değildi arda çok iyi oynadı yine e adam formunda bırakana abi serbest vuruşu açsın adam içeriye ortayı adamlar zaten senden güçlü fizik olarak e bizim mentali bilmeyen yok gol yiyince dağılıyoruz zaten. hemen yap değişikliği

Baya bi çorba ettim kusura bakmayın

Gol çaldı baş tacı oldu diye yorumladım

TR gencinin yüzü güler mi 🥺
Yani kardeşim söylenecek çok şey var ama ne yapalım. Hadi yediğimiz ilk gole tamamım çok baskı yedik adamlar attı(yine bizim hatamız oldu) 2. Golude mert arkada kaldı diye yedik yani kime ne diyelim saçma sapan skoru koruyamayan koca ikinci yarıda 1-0 a yatan bir takım hakikaten Montellaya fena sinirlendik.

Kenan geçen ki maça göre 100 tane daha fazla kişi kendine aşık etti bravo. Ama onun dışında bir bok da yapmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri