Neler Yeni

TR şartlarında nasıl kilo alınır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim

babapro21

80+ Bronze
Agalar ben bebekligimden beri kilo almaya calisiyorum kullanmadigim şey kalmadi hastaneler fayda etmiyor supplementler fayda etmiyor günlük max 1 öğün yiyebiliyorum zorlasam 2, malum durumlarda iyi degil makarna yemekten cinnet geciriyordum 3 yildir makarnayi agzima surmuyorum . Arkadaslarimdan öneri aliyorum hergun tavuk pilav pirzola ye diyor ben yemesini bilmiyomuyum. Neyse sonuc olarak tavsiyeleriniz nedir 17 yasindayim 43 kilo kaldim
Boy kac

Erimtan

80+ Bronze
Ben uzman değilim kendi görüşümü söylicem sana, güne erken uyanarak başla günde 3 öğün şart yemen lazım ona göre planla kendini spora gitmiyorsun sanırım başlaman lazım kesinlikle spor kilo almanda çok yardımcı olucaktır. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmen lazım. Kuruyemiş ara öğün olarak yiyebilirsin.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o kdr dert etmeyin boyunuz kisa olunca fazla belli olmuyor zayiflik.
Ama bende pek agir degilim boy 178
kilo 49 Hocam bende balik yagi iciyorum bugun baktim 51 kilyoum balik yagi cok ise yarıyor
Balık yağını denemistim ama tekrar denemekten zarar gelmez

-CrawL

80+ Gold
Yemek yiyemiyorsan gainer alabilirsin fiyatı biraz tuzlu gelir ama zayıf kalmaktan iyidir. Spora başlasanız daha fazla yersiniz ben önceden 2öğün yerdim şimdi 6öğün yiyorum ve doymuyorum.

xanders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
........
Ben de şuan klio vermeye çalışıyorum biraz kilom var bildiklerimi söylemek istedim belki işine yarar ama boyun kısa gibi biraz
1,80 im 60 kilodan 90 çıktım istersn başlayalım
bence en önemlisi geceleyin yemek yemek yanında ekmek falan olursa çok iyi olur
yemek yedikten sonra 1 saat sonra hiç bişey yapmadan direkt uzan,otur
bunu bilmiyorum işe yarar mı ama uyku düzenini bozabilirsin
şunu da belirtmek istiyorum sağlık sorunlarım olduğu için spordan uzak kaldım onu da baya etkisi oldu ama çok sağlıksız gibime geliyor bu senin tercihin ama bnce ilk 2 maddeyi denemelisin.

sadık123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
A.
Hocam sadece yağ olarak değil kas olarak kazanmaya bakın kilonuzu yoksa hastalıklardan kurtulamazsın. Kuruyemişlerden bol bol faydalanın, fatsecret uygulamasından besinlerin kalorilerine bakıp yüksek olanları tüketmeye bak. Erken kalkın, ilk öğününüzü ne kadar erken yerseniz gün içinde o kadar fazla öğün yiyebilirsiniz. Kalorilerini sıvı şekilde alabilirsin. Gainer tüketebilirsin ama suplementler işe yaramıyor demişsin. Kusana kadar yemekten başka çare yok maalesef.

Top Bottom