Neler Yeni

Trafik cezası e-devlette kaç gün sonra gözükür?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,278
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaşlar selam. Acemi şoför sayılırım, geçtiğimiz günlerde birkaç defa kırmızıda geçtim istemeden. Ceza gelecek mi diye e-devletten bakıyorum ama bir şey yok. Kaç gün sonra düşer ceza yediysem?
Yedim mi onu da bilmiyorum. Araç plakasına yazılan ceza sorgulamada taa 3-5 ay önce yediğimiz ceza gözüküyor ama yeni bir kırmızı ışık vs. cezası yok. Gözükürse orda mı gözükür? Kaç güne düşüyor genelde?

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Arda Ayan
ayni gün düşüyor. 4 kere hızdan yedim akşam olmadan düşmüştü

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Tugay gedik
Birkere Park cezası yedim polisler arabanın başından ayrılmadan sisteme düşmüştü ceza :D

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Şimdiye kadar iki kırmızı ışık cezam oldu, ikisi de ertesi gün E-devlette gözüktü. Halen gelmediyse, gelmez gibime geliyor daha. Geçmiş olsun

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,278
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaw hız deme geçen peder 6.5k yemiş bu ne ya. 1 tane ceza nasıl 6.5k olabilir.
Hiçbir şey çıkmaz rahat ol
Şehir merkezinin ortasında yaşandı maalesef. Acemilikten geçtim arkadakilerin sıkıştırması ve kornaya abanması yüzünden sağ şerit olmasına rağmen istemeden geçtim. Umarım gelmez. Diğerinde de hafif süratli giderken sarı yandı duramam diye basıyım dedim saniyeyle kırmızıda geçtim.
Şimdiye kadar iki kırmızı ışık cezam oldu, ikisi de ertesi gün E-devlette gözüktü. Halen gelmediyse, gelmez gibime geliyor daha. Geçmiş olsun
İnternetten araştırdığıma göre çoğu kişide dediğiniz gibi ya aynı gün ya ertesi gün e-devlette gözüküyormuş. 2-3 kere yaptım bu ilhali, inanın istemeden trafik canavarı demeyin :ROFLMAO: 3 tane üst üste gelirse ehliyet bile gider ondan korkuyorum 1 tane gelse eyw ders olsun derim.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Selim
Arkadaşlar selam. Acemi şoför sayılırım, geçtiğimiz günlerde birkaç defa kırmızıda geçtim istemeden. Ceza gelecek mi diye e-devletten bakıyorum ama bir şey yok. Kaç gün sonra düşer ceza yediysem?
Yedim mi onu da bilmiyorum. Araç plakasına yazılan ceza sorgulamada taa 3-5 ay önce yediğimiz ceza gözüküyor ama yeni bir kırmızı ışık vs. cezası yok. Gözükürse orda mı gözükür? Kaç güne düşüyor genelde?
70ten fazla cezayı 3 ay içinde yemiş biri olarak burada ki herkese inanma öyle aynı gün tüm cezalar filan düşmez 2024 Mart ayında yediğim cezaların yarısı ya aynı gün ya da bir hafta içinde e devlete düştü geri kalan yarısı 2 ay sonra bazıları da 6 ay sonra e devlete düştü ve bu hatayı sahiplenmiyorlar faizi işliyor yani erken ödeme yaparak indirimden faydalanamıyorsun o geç gelen cezalardan. Onun dışında Total cezaya bakarsak en az 30 tanesi 4 6 ay arasında e devletime düştü. İşin kötü yanı bu cezaların büyük kısmı fahri müfettiş kesti ve hepsi asılsız cezalardı mahkemede kanunlardan dolayı fahri cezalara itiraz da edemiyorum arabam 5 kişilik ve içinde iki kişi yolculuk ediyorum ama cezada araba kapasitesi üzerinde yük ve yolcu taşınıyor diye ceza kesmiş 🤷 onun dışında ışıklarda flash beyaz ışık yani görmezseniz büyük ihtimal ceza kesilmemiştir ama yine de dikkatli olun cezalar daha sonra da gelebilir.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,278
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
70ten fazla cezayı 3 ay içinde yemiş biri olarak burada ki herkese inanma öyle aynı gün tüm cezalar filan düşmez 2024 Mart ayında yediğim cezaların yarısı ya aynı gün ya da bir hafta içinde e devlete düştü geri kalan yarısı 2 ay sonra bazıları da 6 ay sonra e devlete düştü ve bu hatayı sahiplenmiyorlar faizi işliyor yani erken ödeme yaparak indirimden faydalanamıyorsun o geç gelen cezalardan. Onun dışında Total cezaya bakarsak en az 30 tanesi 4 6 ay arasında e devletime düştü. İşin kötü yanı bu cezaların büyük kısmı fahri müfettiş kesti ve hepsi asılsız cezalardı mahkemede kanunlardan dolayı fahri cezalara itiraz da edemiyorum arabam 5 kişilik ve içinde iki kişi yolculuk ediyorum ama cezada araba kapasitesi üzerinde yük ve yolcu taşınıyor diye ceza kesmiş 🤷 onun dışında ışıklarda flash beyaz ışık yani görmezseniz büyük ihtimal ceza kesilmemiştir ama yine de dikkatli olun cezalar daha sonra da gelebilir.
Hocam nasıl 70 ceza yemiş olabilirsiniz 3 ayda? Ne yaptınız? :D

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Berkecan Ergin
Trafik cezaları daha ağır olmalı bazı yerlerde hız sınırı artmalı ama. Özellikle makas drift veya tartışmalarda araca saldırma gibi durumlarda direkt ehliyet iptali aracı trafıkten men ve ağır para cezaları verilmeli

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mustafa
Ben Samsundan İstanbula giderken 2 tane ceza yemişim cezalar 2 gün sonra düşmüştü e devlete.

Top Bottom