Neler Yeni

Trafik kazası ile Femur (şaft) kırığı geçirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat karataş
Merhaba, yaklaşık 16-17 ay önce trafik kazası geçirdim, sol femur parçalı kırık oldu 2 ameliyat geçirdim 3. Olma ihtimali de var daha kaynamadı çok az kaynamış sizce bununla nasıl baş edebilirim benim durumda olup da kırığı kaynayan oldu mu? Sigara alkol kullanmıyorum kendine bakıyorum sürekli yürüyüş yapıyorum evde baston kullanmıyorum dışarda bir tane kullanıyorum

ebbe79b6-11af-42f3-92d3-0e081d6461c8.jpeg

eneskaya6

80+ Silver
Öncelikle geçmiş olsun 16/17 ay geçmesine rağmen kaynamaması çok ertelenmiş bir durum. Zaman zaman doktor kontrolüne hic gitmediniz mi hocam.

Ameliyattan sonra 2/3 ay icerisinde kaynayıp kaynamadığı kontrol edilir eğer kaynamıyorsa tekrar ameliyat yapılır kırık bölgeyi temizleyip kemik tozuyla macun yapıp arayı dolduruyorlar o da yaklaşık 1 ay içerisinde kaynar genelde. Bu zamana kadar doktorunuz hic bisey demedi mi ?

ek olarak yürüyüşünüzde güclülük varsa doktorunuza danışarak reformer pilates yani aletli pilates tavsiye ederim bacaklarınızı ciddi derecede kuvvetlendirir

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun 16/17 ay geçmesine rağmen kaynamaması çok ertelenmiş bir durum. Zaman zaman doktor kontrolüne hic gitmediniz mi hocam.

Ameliyattan sonra 2/3 ay icerisinde kaynayıp kaynamadığı kontrol edilir eğer kaynamıyorsa tekrar ameliyat yapılır kırık bölgeyi temizleyip kemik tozuyla macun yapıp arayı dolduruyorlar o da yaklaşık 1 ay içerisinde kaynar genelde. Bu zamana kadar doktorunuz hic bisey demedi mi ?

ek olarak yürüyüşünüzde güclülük varsa doktorunuza danışarak reformer pilates yani aletli pilates tavsiye ederim bacaklarınızı ciddi derecede kuvvetlendirir
Hocam 2. Kez ameliyat oldum bahsettiğiniz gibi hepsi yapıldı yürüyüşte yapıyorum büyük olasıkla 3. Ameliyat olacağım ama bu 3. Ameliyat daha hafif bir ameliyat doktorun dediğine göre max 15-20 dk sürer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,412
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X
Top Bottom