Neler Yeni

🔥İndirim Train Sim World 3 12TL!🔥🔥🔥

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
asla sıkılıcak bir meslek değil bence üstten patron baskısı yok kabinde tek başınasın rahat koltuğunda oturuyosun ato startı verip tren durup kapıyı açana kadar bişe yapmıyosun kapıyı kapatıp ato startı verip devamke :D (marmaray ve metroların çoğu böyle) (evet auto değil ato)
En azından yer kapma derdin yok ve milletin arasından süzülerek kontrol odasının kapısını rahatça açıyorsun :D

Can...

80+ Platinum
Eğer simülasyon seviyorsanız kesinlikle alın. Bende dlc'leri ile var. Tren sürmesi baya zevkli.

Bu arada yeni oyunu sim world 4 steam'de 425TL iken epic games'de sadece 79TL.

STEAM De 21 tl var nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum da tren sim. ilginç :d

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
asla sıkılıcak bir meslek değil bence üstten patron baskısı yok kabinde tek başınasın rahat koltuğunda oturuyosun ato startı verip tren durup kapıyı açana kadar bişe yapmıyosun kapıyı kapatıp ato startı verip devamke :D (marmaray ve metroların çoğu böyle) (evet auto değil atoyok aga kafan ağrır ya

Ysuflix

80+ Gold
En azından yer kapma derdin yok ve milletin arasından süzülerek kontrol odasının kapısını rahatça açıyorsun :D
aynen öyle onun havasıda bambaşka :D metroya binerken makiniste hayranlıkla bakıyorum kabini kesmeye çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

STEAM De 21 TL var nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum da tren sim. ilginç :d
çok zevkli dene bu oyunda hem lokomotif hem yht tarzı hızlı tren hemde london metrosunu kullanabiliyosun

Can...

80+ Platinum
aynen öyle onun havasıda bambaşka :D metroya binerken makiniste hayranlıkla bakıyorum kabini kesmeye çalışıyorum

çok zevkli dene
sadece w mu basıyoruz

Ysuflix

80+ Gold
sadece w mu basıyoruz
hayır tabikide çok detaylı w gaz s fren hesabı değil

kapı açma kapama tuşu ayrı vites tuşu ayrı pantograf tuşları ayrı hız sabitleyici ayrı hızlı trenlerde 2 fren sistemi var onların tuşu ayrı falan çok zevkli kavrayınca 80 90km yol gittiğimi bilirim bi seferde bu oyunda boş boş izliyorum ekranı aslında :D tabi daha kısa süren seferlerde var hepsi öyle değil

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam

kapı açma kapama tuşu ayrı vites tuşu ayrı pantograf tuşları ayrı hız sabitleyici ayrı hızlı trenlerde 2 fren sistemi var onların tuşu ayrı falan çok zevkli kavrayınca 80 90km yol gittiğimi bilirim bi seferde bu oyunda boş boş izliyorum ekranı aslında :D tabi daha kısa süren seferlerde var hepsi öyle değil
ETS mantığı olsa keşke
Vardır belki de düşünmüyorum olacağını

Ysuflix

80+ Gold
ETS mantığı olsa keşke
Vardır belki de düşünmüyorum olacağını
yok tamamen simulasyon odaklı ama oyuna başlarken tutoriali oynatmadan geçirmiyor sizi öğretiyor yani her trenin sürüşü, sürüşe hazırlaması falan farklı öğretiyo

Can...

80+ Platinum

napsam bilemedim :D

Ysuflix

80+ Gold

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
yok tamamen simulasyon odaklı ama oyuna başlarken tutoriali oynatmadan geçirmiyor sizi öğretiyor yani her trenin sürüşü, sürüşe hazırlaması falan farklı öğretiyo
Demek istediğim ETS gibi para kazanıp kendi araçlarımız alabildiğimiz türden olması oyunun bir amacı olsa daha da iyi olur

Ysuflix

80+ Gold
Demek istediğim ETS gibi para kazanıp kendi araçlarımız alabildiğimiz türden olması oyunun bir amacı olsa daha da iyi olur
Hmm anladım. o konuda haklısın. oyun senaryolar üzerine gidiyor sadece. hikaye, akış açısından zenginlik getirilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom